lauantai 11. kesäkuuta 2011

Sattuma tuo meidät yhteen

Tampereella opiskellessani vastasin hetken mielijohteesta ilmoitukseen, jonka näin opiskelijaruokalan seinällä. Leena etsi uutta asukasta kimppakämppään puutaloasunnossa Pyynikintorin laidalla. Oikeastaan minulla oli jo kiva asunto Pispalassa, mutta siinä samassa ilmoituksen nähdessäni tajusin, että yksin asuminen on sentään aika yksinäistä. Lopullisesti minut vakuutti maininta kakluunista. Sitä emme koskaan käyttäneet, emme oikeastaan koko olohuonetta missä se seisoi. Olimme aina keittiössä.

Asuimme kämpässä kolmen tytön voimin yhden kevään. Sinä aikana Leena tutustui Mikkoon, minä olin seurustellut jo monta vuotta Samulin kanssa ja ramppasin Helsingissä. Kesän korvalla jouduimme muuttamaan asunnosta pois emmekä pitäneet enää yhteyttä. Muutaman vuoden kuluttua törmäsin Leenaan ja Mikkoon,  hekin olivat muuttaneet Kallioon ja saaneet lapsen. Nyt heillä on kaksi lasta ja törmäämme tämän tästä.

Tänään oli semmoinen päivä että nukuin helteestä uupuneiden lasten kanssa päiväunia yli kuuteen. Ei se mitään, Samuli meni yöksi töihin joten ajattelin että valvotaan sitten ja nukutaan aamulla kaikki pitkään. Brakulle saapuessamme auringonlaskuun olivat juuri levittämässä vilttiään ja eväitään Leena ja Mikko, sattumalta. Siitä tulikin picnik auringonlaskussa ja loraamista uima-altaan viimeisissä vesirippeissä.

5 kommenttia:

 1. Vau Brakulla viiniä! Täytyy joskus kokeilla illalla..

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. tuo on just parasta, tuollainen vahingossa törmääminen!mukava ilta teillä.

  VastaaPoista
 3. Riikka & Mira, ihanaista kesäviikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
 4. Ihana juttu, monta ihanaa juttua. Se että löytää, kadottaa ja taas löytää. Se että kaupungissa on levähdyspaikkoja, keitaita, joissa voi nauttia tästä helteestä. Se että on kesä!

  VastaaPoista