sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Olga-Marian uudet kengät


Olga-Maria sai eilen uudet sandaalit, kaupasta. Toinen serkulta peritty crocsi on kadonnut ja sitä on poikien kanssa etsitty löytöpalkkion toivossa viikko. Eilen päätin vihdoin mennä ja löytää jostain alelaarista Olgalle nätit uudet kesäkengät. Lähdimme siis Stockalle ja kas, siinä oli alekori ja siellä ihanat sandaalit, saman väriset kuin omanikin. Mutta mitä? Toinen pari oli liian pientä ja toinen aivan liian suurta kokoa.

Olin äimänä. Olen nimittäin tottunut siihen, että kaikki tarvittava tipahtaa kyllä eteeni, joko tutuilta tai kirppiksiltä tai sitten mistä lie ilmaiskorista. Ja jos on mentävä niin pitkälle että lähdetään kaupungille, niin tarvittava tulee kyllä jostain esiin ja puoleen hintaan. No, asia sai selityksensä. Myyjän kanssa kenkiä tarkastellessamme huomasimme, että näissä olikin epätavallisen pieni mitoitus. Se suurempi pari oli se juuri Olgalle tarkoitettu.

7 kommenttia:

 1. onpa tukevan näköiset ja vielä suomalaiset kengät!hyvä löytö!me yritettiin viime la:na helsingissä etsiä tytölle kenkiä mutta ei löytynyt... koko on 33 (kaikilla lapsilla meillä isot koot tai siis jalat) ei löytynyt ei joko olivat menneet jos koskaan siinä koossa oli ollutkaan tai sitten olivat ihan liian kalliita. haluan lapsilleni lasten kenkiä enkä mitään nuorisorimpuloita saatikka aikuisten kenkiä...lasten kenkien osto on niin vaikeeta paitsi sandaalien,ku niissä näkyy missä kohtaa varpaat on ;) toi Olga-Marian mekko/hame on namu! tykkään tuosta merkistä jos nyt tunnistan oikein ;)

  VastaaPoista
 2. Asioilla on tapana lutviutua, sanoi äitini aina. Siihen olen minäkin aina uskonut.

  VastaaPoista
 3. Mira: Toivottavasti löydät etsimäsi! Tuo Olgan mekko on kiva, Brakun kirppikseltä Aamun vanha. Näyttää (minusta) popilta mutta on Marimekon.

  Kirjailijatar: Hyvin sanottu, juuri tuota meinasin tällä jutulla. Ehkä niin käy juuri siksi että niin uskoo.

  Riikka: Tänks:)

  VastaaPoista
 4. no,niinpä onkin marimekon-sekotin villervallaan...

  VastaaPoista
 5. Love the picture of your daughter on the swing. Much better than the one I took.

  VastaaPoista
 6. Oh no I like your pictures very much! Nice that you´ve been here, I like your blog! Actually it,s my son on the swing, Johannes. Then I have other son Riku & daughter Olga-Maria.

  VastaaPoista