torstai 9. kesäkuuta 2011

Café Olsoni

Täällä kävimme eilen maistelemassa 1800-luvun kotileivonnaisia. Tämäkin oli nyt varmaan myös sitä pop uppia, koska kahvila on auki Sederholmin talossa Senaatintorilla ainoastaan tämän viikon. Herkuttelimme lohipiirakkaa ja hapankaalipiirakkaa, nimipäiväkranssia, lybeckiläistä kahvikakkua, vadelmakyrsiä sekä suosikkejani marenkimaisia tappioleipiä, noita vaaleita joissa on manteli keskellä. Kaupan päälle sai ottaa maustekorppuja kastettavaksi. Taustalla soitettiin klassillista musiikkia ja tunnelma oli eri ihana. Jos ehdin, käyn ostamassa vielä lisää noita maukkaita tappioleipäsiä ennen sunnuntaita.

4 kommenttia:

 1. kuulostaa ja näyttää tosi tunnelmalliselta kahvilalta. vaikuttaa tutulta, oliko se viime vuonnakin? ihan ku olisin lukenut siitä...

  VastaaPoista
 2. Itse luin tuosta viikonlopun Hesarista, voi olla että se on ollut ennenkin. Vielä ehtii...

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan kuuloinen paikka, minä en koskaan ehdi mukaan näihin pop up -juttuihin, taidan olla vähän hidas käänteissäni. Tykkään erityisesti tuosta toisesta kuvasta, tosi hieno, ihan vanhaa aikaa.

  VastaaPoista
 4. Joo se, se onkin ainoa kuva itse kahvilasta ikkunan takaa otettuna. Syystä että meidän jengissä oli paimentamista fiinissä paikassa, en kehdannut ruveta vielä valokuvaamaankin sen sotkun lisäksi..

  VastaaPoista