tiistai 15. marraskuuta 2011

Sisällä on lämpimämpi

Sisäleikit aamulla ennen kerhoa. Äiti oli onnellinen siitä että oli kerhopäivä eikä tarvinnut lähteä leikkipuistoon kärvistelemään. Vilja hoitaa Olgaa niinkuin se usein tekee. Nuo kaksi tuossa alimmassa kuvassa ovat semmoinen parivaljakko että, hyvässä ja pahassa. Kamerakin vähän reistaa, voi tätä ankeata aikaa!

10 kommenttia:

 1. Paljon vaatteita päälle ja kahvia (sulle teetä) käteen ja kyllä tuolla ulkona voi olla kivaakin..

  Talvi on kivaa!

  Riikka

  VastaaPoista
 2. Niin Riikka, tästä on puhuttu... Ja ne villaiset alusvaatteet... (ei ole rahaa...) Ok, talvi on kiva talvi on kiva talvi on kiva.

  VastaaPoista
 3. :D mäkin olen hytissyt viime talveen asti farkuissa puistossa. no, jo kolmannen lapsen jälkeen ymmärsin hankkia kunnon toppatakin ja-housut sekä lämpökerraston ja on helpompi olla ulkona. en ole yhtään talvi-ihminen.tyttösillä leikit sujuu, oikein neitejä ;)

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen todennut että lämmin takki ei paljon lämmitä jos ei ole muuta lämmintä. No, toppahousuni ovat jossain.. kaivettavissa toivottavasti. Jos tarkaan katsoo niin (ehkä) huomaa että yksi neideistä onkin poika.

  VastaaPoista
 5. Minä olin tosi huono ulkoilemaan lasten kanssa, oli niin typerää seistä puistossa passissa. No, hyvin ne on selvinnyt tähän asti ilman säännöllisiä leikkipuistopäiviä.

  VastaaPoista
 6. kääk, nyt on mennyt mulla tytöt ja pojat sekaisin ;)

  VastaaPoista
 7. Kirjailijatar: Niinpä, omien kanssa minäkin lusmuilen mutta sitten kun on tuo koko lauma... Itsehän voisin pysytellä talven sisätiloissa ja herätä talviunilta vasta kevätaurinkoon.

  Mira: Ei se mitään, Johannes on moderni mies eikä ota tuollaista vakavasti:)

  VastaaPoista
 8. Heh, Mira tietääkin että minulla on pipo ja untuvatoppatakki päällä jo varmaan syyskuussa :D Olen ehkä ensimmäinen Helsingissä joka kulkee noissa tamineissa kesän jälkeen. Ihana tuo ylin kuva!

  VastaaPoista
 9. Mikään vaatemäärä ei riitä leikkipuistossa seisoskeluun...varsinkaan jos ei ole juttuseuraa!
  Mikäs kameraa vaivaa?

  VastaaPoista
 10. heini: mutta mitä sitten enää lisätä kun tulee oikein kylmä, sitä minä aina mietin ja panttaan lämmintä vaatetusta pahan päivän varalle. Ja palelen.

  Tie on kevyt: No tuo se on niin totta, jos ei ole juttuseuraa niin koettelemus on kamala. Kamerassa tökkii vain kuvien koneelle siirto eli tuo käytännön elämä.

  VastaaPoista