lauantai 12. marraskuuta 2011

Perhekerhon valokuvausViime viikolla otettiin valokuvia, isänpäiväviikonloppu menee jalkapallon merkeissä. Tänään järjestetään edellisen kauden päättäjäisjuhlia ja huomenna treeneissä on isien ja poikien välinen matsi. Hyvää viikonloppua ja isänpäivää!!

7 kommenttia:

 1. hyvää viikonloppua sinnekin ja terveisiä pietarista ja helsingissäkin kerkesin piipahtamaan. minäkin löysin omaan seimeeni tyyppejä pietarin torilta. vähän myöhemmin näet!ja odotan kovasti legoseimesi esittelyä.

  VastaaPoista
 2. Hei kiva kuulla sinusta!! Pietari, vautsi vau hienolta kuulostaa! Minä olen käynyt yhden kerran ja siitä on aikaa, kiva olisi päästä taas. Minulla on ollut tuo seimijuttu mielessä jo pari vuotta mutta meillä oli remontti jne. Ajattelin että minäkin olisin löytänyt jostakn eri paikoista kivoja ukkeleita ja rekvisiittaa mutta ei ole tullut vastaan. Joten tänä vuonna (ankeahko) legoversio saa ajaa asian.

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma tuossa yläkuvassa, kurkistelevat lapset. Ihan paras :)

  Oli hyvä viikonloppu.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar: Ja kiitos käynnistä:)

  himalainen: Kävin katsomassa, ai hyvää ja kaunista!

  VastaaPoista
 5. Joku kertoi kerran tarinan jossa isä kertoi lapselleen kuinka paljon häntä rakastaa. Siihen lapsi vastasi: Miksi et sitten koskaan pelaa kanssani jalkapalloa? ... Teillä ainakin on oikea meininki siellä ollut :)

  VastaaPoista
 6. Ei voi valittaa että ei olis jalkapalloo pelattu:)

  VastaaPoista