tiistai 6. syyskuuta 2011

Työpöytä
Leikki on lapsen työtä.

7 kommenttia:

 1. samaa mieltä ja lasten pitäisi, mielestäni, saada leikkiä enemmän, kun nykyään tuntuu että hoputetaan kehittymään liian nuorina ja vaaditaan liikaa eikä muisteta että ne on oikeesti niin pieniä ja nuoria. meilläkin tyttöselle sanottiin 5-vuotislääkärissä että voisi hakea vuotta aikaisemmin eskariin ja kouluun... arvaa vaan harkitsimmeko edes?

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja piirustus. To brakulle?

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiitos t. A&R. Kerhopäivä, tultiin jo syömään. Huomenna?

  Mira: Niinpä. Olen todennut että parasta kun lapsilla on aika tylsä elämä, ei katsota tvtä, ei pelata, ei tehdä paljon mitään. Silloin on pakko kehittää itse tekemistä. Miksi ne teille semmoista ehdottivat, onko tytöllä niin hyvät taidot?

  VastaaPoista
 4. niin just. mä olen aina ollu huono "leikkimään" lasten kanssa ja ohjaamaan niitä ja olen huomannu et keksimällä itse leikkejään kehittyy mielikuvituskin. niin vissiin jollain tasolla oli tyttö ikäisekseen kehittyneempi, mutta jollain tasolla olisi ihan varmasti tullut takapakkia ja ongelmia kun ja jos olisi mennyt vuotta aikaisemmin eskariin ja kouluun.

  VastaaPoista
 5. Tuttua meininkiä :). Tuli tästä keskustelusta mieleen et meidän poitsut on koulussa, mutta heidän kotitehtävät on musta oikein luovat ja kivat. Saa piirtää ja kirjoittaa vapaasti kirjan tarinan pohjalta. Oon huomannut että ei välttis ole lapsuudesta pois jos on jotain annettua tehtävää. En osaa sanoa tosin millaista muissa kouluissa olis ollut.

  VastaaPoista
 6. Aivan joo Heini, Rikukin on koulussa eikä sen tehtävät aina ole edes kovin luovia mutta läksyt ensin, olen aivan neuroottinen niiden suhteen ja tänäänkin sain raivarin kun aina on aina vääriä kirjoja mukana ja tehtäviä tekemättä jne. vaikka miten yritän muistuttaa. Ei tuo postaus ollut oikeastaan mikään kannanotto, pöytä ja leikki siinä näyttivät vain kivalta. Kannatan kyllä sitä että lapsilla on tylsää luovaa vapaa-aikaa, mutta rasittavaa on sekin että pikku hörhöt eivät opi yhtään pitämään asioistaan huolta. Rikulla olisi edellytyksiä semmoiseenkin...

  VastaaPoista
 7. rva Reipas: Täälläkin olis pikku hörhöillä ryhdistäytymiselle sijaa... No, hiljalleen kai oppivat kasvaessaan isommiksi... Tai sitten ei! ;). Minusta kans tyhjyys hyvä homma, ei aina jotakin nenän eteen.

  VastaaPoista