torstai 8. syyskuuta 2011

Kuvia kaupungista

Riku sai vesivärit. Kuva kaupungista on ilmeisesti vielä kesken, suunnitelmissa on ainakin lisää kortteleita, tori ja lentokenttä. Johanneksen kuvassa on naapureita, naapurit katselevat ikkunoista.

11 kommenttia:

 1. Mitkä upeat kaupunkikuvat!
  Kyllä meni nyt vesivärit ihan oikeaan osoitteeseen. Vau!

  VastaaPoista
 2. Ihailen tuota tarkkuutta ja omaperäisyyttä. Suorastaan nerokkaita, tuo market-kyltti on ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. isoinpapu, Kati & Tuikkis: Kiitos kivoista kommenteista, kerron terveiset taiteilijoille. Oikaisen sen verran, että eivät nuo nyt minkään ylimaallisten nerojen tuotoksia ole, Rikun kuvassa taiteelliset väripilkut paperissa ovat pikkusiskon aikaansaannoksia (Rikun mielestä työ oli hetken ajan pilalla) ja Tuikkis vielä, tarkka poika on ja tietää tarkasti mistä inspiroituu mutta hänellä on aina joku malli lähtökohtana, tuo market-kyltti ei ole oma idea.

  VastaaPoista
 4. ihan oikeesti, on niin hieno! näyttelyhän noista täytyy laittaa. kiva kun esittelet kuvia täällä

  VastaaPoista
 5. Sisarusten tekemät "parannukset" toisten piirustuksiin on aika kurjia taiteilijoiden mielestä täälläkin. Meidän 5v neiti on todella kova piirtelemään kaikkialle muualle paitsi omaan vihkoonsa, huomasin just että oli kuuliksella koristellut mun unilelu ugly dollin :(

  VastaaPoista
 6. Mira: Tämä on se näyttely! On kiva että te näette kuvia ja sanotte niistä jotakin, Riku järjestää sitten myöhemmin itse omat näyttelynsä ja päättää töistänsä :)

  Kati: Voi sentään, tää on tätä. Olga-Mariaa kiinnostaa niin kamalasti veljen pöytä ja kun silmä välttää...

  VastaaPoista
 7. Hieno kaupunki ja nuo naapurien naamat :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos Heini, naapurien seassa oli muuten kuulemm myös yksi hevonen :D

  VastaaPoista
 9. Noi Rikun piirrokset ja (Olga-Marian kanssa yhteistyössä tehdyt) maalaukset on kyllä upeita! Eikä se että ne on tehty mallista vähennä tippaakaan niiden nerokkuutta, sitähän ne "oikeatkin" taiteilijat tekee! Ottaisin seinälleni. :-)

  p.s. tule katsomaan Lontoo-kuulumisia...

  VastaaPoista
 10. Ruusu, kiitos näistä sanoista ja kiitos kutsusta, kävin jo ja kiva kun yhteys säilyy, tänne taas ilmestyy aina välillä helpotusta Kallioikävään :)

  VastaaPoista