sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Syksyn viimeiset grillijuhlat

 Ei se mitään että tuuli vei välillä eväät lautasilta. Syksy on niin lempivuodenaikani.

11 kommenttia:

 1. huhuu, onpas täällä tullut monta postausta viikonlopun aikana! en ole oikeen koneelle ehtinyt ku illalla vaan nopeasti päivitin omani. voi kuinka haikeita "viimeisiä" juttuja teillä siellä. toivotaan nyt että syysaurinko lämmittäisi vielä kahvittelemaan ulkona! eilen kun kävimme porvoossa tuntui etä sielläkin oli jo niin kylmä vaikkemme niin kaukana sieltä asukkaan. no tästä päivästä taitaa tulla lämpimämpi ja aurinkoinen. nyt ainakin paistaa. ihanaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 2. Syksy on minunkin lempivuodenaikani!Olet varmaankin toinen, kenet tiedän joka jakaa tämän syksyhulluuden :) *Ihania kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava tuo alin kuva. Jotenkin niin urbaani :) Ja tunnelma välittyy tänne asti. Syksy on minunkin lempivuodenaika, nyt vaan tuntuu, etten ehdi nauttia siitä.

  VastaaPoista
 4. Mira: Ihana on sunnuntai, laitoin eilisen toppatakin takaisin naulakkoon :)

  Kati: Kiitos. Oletko sinäkin syksyllä syntynyt?

  Kirjailijatar: Tämä on todennäköisesti viimeinen syksyni kotona tällä erää, joten minusta tuntuu että minulla on nyt velvollisuus nauttia tästä tulevien syksyjenkin edestä...

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja kiva nähdä tuttuja!

  Jos teet vielä yhden niin..

  VastaaPoista
 6. isoinpapu: ai tuo urbaani :) Rakenelman takana seisoo nostokurki joka ei valitettavasti ole kuvassa, aika vaikuttava sekin. Se näytti jotenkin liikehtivän, aika pelottavaa.

  Riikka: :D

  VastaaPoista
 7. En ole syksyllä syntynyt, mutta olen jotenkin aina tykännyt syksyn lempeästä ja äkillisestä pimeydestä, ja toisaalta värikkyydestä. Syksyllä voi muhia hyvällä omallatunnolla kotona, ilman että joutuu selittelemään mitään. Liittyisikö pitkään opiskeluaikaan mutta syksy tuo mieleen kaikkea kivaa ja uuden alkamista.

  VastaaPoista
 8. Sama juttu, tunne uuden alkamisesta liittyy varmaan siihen melkein elämän mittaiseen kouluputkeen. Ja sitten kaikki on vaan niin tunnelmallista. Katkeransuloista.

  VastaaPoista
 9. Hauskan näköiset grillijuhlat! Ihana virke tuo "Ei se mitään että tuuli vei välillä eväät lautasilta".

  Blogissani on sinulle haaste, jos innostut siihen tarttumaan!

  VastaaPoista