tiistai 27. syyskuuta 2011

Rinkka on pakattu!
Illalla hyppään lasten kanssa yöjunaan ja matkustamme Ouluun, sieltä jatkamme huomenna bussilla Kuusamoon. Vitsit minulla on villi ja spontaani olo. Nuorempana harrastin nopeaa päätöksentekoa enemmänkin... Kuvan satoisa puu on muuten sama kun tässä, kipitin puun ohi tänään. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. hei mahtavaa! ihanaa reissua. mä en ole koskaan matkustanut suomessa yöjunalla... lapsille se on varmasti ihana kokemus.pitäkää kivaa!ensi viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Minä olen mennyt ennenkin eivätkä muistoni ole kovin hyviä. Pääsykokeisiin matkustaessani en nukkunut yhtään ja toisella kertaa Rikun ollessa vauva emme myöskään nukkuneet yhtään. Toivottavasti nyt sujuu paremmin. Hei hei.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa Kuusamoa! Sponttaanisuus on mahtavaa. Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Mulla on ollut vähän sama mielessä. Pitäiskö vaan ottaa ja lähteä hetkeksi pieninten kanssa maalle tms. Elämä on lyhyt hukattavaksi :). Joka päivä voi itse päättää mitä tekee, onko tekemässä just sitä mistä eniten nauttii tai minkä kokee tärkeäksi. (Tai no, joskus on rajotteita mutta ymmärtänet mitä ajan takaa...).

  VastaaPoista