torstai 25. elokuuta 2011

Syksyistä inspiraatiota


Olen siirtänyt omien opintojen aloittamisen ensi syksyyn mutta puhkun syksyistä inspiraatiota ja opiskeluintoa. Olen purkanut sitä Rikun koulun aloittamiseen, hengitän niskaan kun poika parka tekee läksyjä. Iltaisin on aloitettu kehittävät iltasadut, Odysseus on kohta lopussa ja se on ollut odottamaton menestys. Johannekselle on ostettu pianovihko ja Rikulle trumpettivihko, niitä selaillaan talven aikana. Ja Johannes sai ensimmäisen oikean harrastuksen, innokas lauleskelija ilmoitettiin Cantores Minores -muskariin. Ensi viikolla on pikku kanttoreiden ensimmäinen kokoontuminen. Eilen Rikulla oli peli-ilta. Lopuksi päivän jalkkisukkelit.

4 kommenttia:

 1. Ihana piirustus taas. Kohta susta tulee rikas, kun alatte myymään niitä..Kallion kirppiksellä?

  Mä ainakin ostaisin..

  VastaaPoista
 2. Riikka, sinussa on kauppiasverta :D

  VastaaPoista
 3. hyviltä harrastuksilta kuulostaa ja tuo cantores minores- poikakuoro on avan ihana. onko tuo muskari alustusta siihen kuoroon vai onko se vaan sama niminen...

  VastaaPoista
 4. Luulisin että muskarista kiinnostuneet hakevat sitten kuoroon, kai noilla jotain yhteistä on mutta en oikein tiedä. Tuo ilmoittautuminen oli täysin päähänpisto kun oli laiskasti ajateltu että Johannes muskariin ja eilisessä Hesarissa oli mainos.

  VastaaPoista