tiistai 23. elokuuta 2011

Lapset ja pyykit

Tiistaiaamuun arkinen kuva, pyykit ovat jo pitkällä kun ne on pyykkituvasta tuotu ja lajiteltu ja näköjään suurin osa viety kaappeihinkin. Sain hienon tunnustuksen villisyreeni -blogin Miralta, suuri kiitos! Kuvaan liittyi muutama kysymys joihin minun on tarkoitus vastata tässä.

Lempiväri? Ehkä sininen.

Lempiruoka? Huolella hyvistä raaka-aineista valmistettu ruoka, kaikki käy.

Paikka jossa haluaisin käydä? En ole mikään matkustelija mutta viime aikoina minua ovat inspiroineet Tuulen naapurina -blogin kuvat Istanbulista ja Ettan blogin kuvat Chilestä.

sweetestblogTunnustus.jpg (192×263)
Annan tämän tunnustuksen eteenpäin Riikalle, jonka blogissa oli eilen kuvia meiltä. Tämä on synttärimuffinssi sinulle Riikka!

7 kommenttia:

 1. hienoa, just laitoin sulle vastauksen blogiini ja täällähän tämä jo onkin ;) mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Kuvan saikin sieltä kopioimalla. Kiitos vielä ja samoin sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Kah, kuinka kotoista! Meilläkin pyykit lajitellaan sohvan selkänojalle!
  Mä vaan aina ihastun tuohon tuubaan. On se vaan jalo soitin! Mun sieluni voi ehdottomasti matalalta.

  VastaaPoista
 4. Oi inspiroivatko sinua meidän kuvamme niin paljon? Hauskaa :) Minä en ole Chilessä käynyt, mutta ehkä joskus matka sinne suuntautuu, toivotaan. Mutta Istanbul, ehdottomasti sinne.

  Tuubako se on? Minulla on aina hakusessa nämä torvet. Mutta hieno se on. Ja pyykit on meillä missä sattuu...

  VastaaPoista
 5. isoinpapu: Silloin sielusi voi hyvin :cD Meilläkin sielut voi ja soi matalalta.

  Kirjailijatar: Ehdottomasti, minä olen nojatuolimatkailija. Minusta kannatta mieluummin tehdä matka toiseen kulttuuriin kirjan tai valokuvien perusteella silloin kun vaihtoehtona olisi pikainen pyrähdys paikan päällä ja matkustamisen vaivat. Ehkä vielä joskus lähden oikeasti jonnekin kauas. Mutta Istanbulissa tunnen todella melkein käväisseeni kesällä.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin lajitellaan pyykit sohvan reunalle!Muistatko, kun postasit niistä Kavatin kengistä? Kaverini löysi ihan samanlaiset ja uudenveroiset pojalleen kirpparilta 2e:lla, meillä oli hyvä kirppispäivä.

  VastaaPoista
 7. Sohvan reuna on kuulemma ja näköjään kätevä paikka pyykeille, itse en tiedä kun meillä sitä käyttää lähinnä Samuli :) Hyvä löytö, kengät ovat olleet just hyvät kun vaan jaksaa solmia nauhoja.

  VastaaPoista