torstai 25. elokuuta 2011

Tunnelmia Torkkelinmäeltä

Aamulla Brakulla kuulin, että on taas puistokirppispäivä. Päiväunien jälkeen otin välipalan mukaan ja lähdimme lasten kanssa pihalle syömään. Katja oli myymässä lätsiä ja pysähdyin juttelemaan, yksi hatuista joutui Viljan päähän ja juuttui siihen. Ostin sen kummitytölle synttärilahjaksi kun näytti siltä että hattu oli löytänyt tiensä kotiin.

Olen niin onnellinen kun kaupunkini elää ja hengittää, täällä on hyvä olla. Tiistain Hesarin pääkirjoitussivulla kehoitettiin käyttämään kaupunkia, todettiin että nyt tapahtumia riittää mutta myös talvikuukausien täytteeksi pitäisi keksiä jotain hauskaa. Kaikin mokomin, mutta nyt on kiistämättä vuoden paras aika. Illalla istuin ystävän kanssa sisäpihalla ja kuuntelin naapuripihalta kantautuvaa jatsia, siellä oli konsertti.

5 kommenttia:

 1. Voi miten kivaa!

  Minäkin rakastan Helsinkiä ja laspuuteni vietin siinä Torkkelinmäen kupeessa...Nostalginen paikka.

  VastaaPoista
 2. Voi kun olisimme tulleet..näytti taas niin ihanalta.

  No eipähän tullut lisää kamaa..

  VastaaPoista
 3. Jarna: Olen iloinen siitä että meidänkin lapset saavat asua lapsuutensa tässä. Vierailetko nykyään koskaan vanhoilla kotikulmillasi?

  Riikka: Onneksi sinulle on hauskaa tiedossa, hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. näyttää ja kuulostaa niin hyvältä! minäkin pääsen viikonloppuna kirppareita kiertää ja muuta tapahtumaa katselee- siis ihmisten ilmoille!!!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti sinulla oli mukava viikonloppu!

  VastaaPoista