perjantai 19. elokuuta 2011

Kierrätystapahtuma Brakulla

Hippiprinsessa sai hienot rattaat ja läjän makeita retrovaatteita. Johannes sai villapaidan. Kiitos Erica!

6 kommenttia:

 1. Meillä oli kummallakin tytöllä melkein just tuollaiset rattaat. Toimi tosi hyvin, ihan mahtavat liikenteessä ja säässä kuin säässä.

  VastaaPoista
 2. Nuo rattaat on hienot, ystäväni just tänä kesänä kunnosti vastaavat pienelle tytölleen. Ja kivan kuuloinen tapahtuma. Pitäisi olla enemmän kaikenlaisia vaihtopäiviä, voisi vaihtaa pihakasveja, vaatteita, kirjoja, verhoja, liinoja...

  VastaaPoista
 3. Ihanat rattaat!Meillä oli esikoisella samanlaiset eri kankailla tosin, ja älyttömän hyvät oli. Nyt kaksosilla on tuommoiset tuplaversiot ja hyvin lykkii nekin. Tuollaisia kierrätystapahtumia saisi olla muuallakin!

  VastaaPoista
 4. Hei kaikki :) Tapahtuma oli mukava ja rattaat hienot! Osa tavaroista oli myynnissä, osa oli kierrätyspöydissä ilmaiseksi tarjolla. Minä olin sopinut kaverin kanssa noista kamoista etukäteen ja satuin vain saamaan ne tuolla. Brahella harrastetaan kierrätystä jatkuvastikin, koko ajan on esillä löytölaatikko jonne saa tuoda ja viedä. Tavara on tietty enimmäkseen lapsiperhekamaa. Tuo Himalaisen kasvi-idea on hyvä!

  VastaaPoista
 5. Kyllä taas näyttää niin ihanalta tämä sun blogisi! Ihania kuvia ja juttuja!
  Mukavaa, että tavara kelpasi, ihanaa että rakkaudella haalittu itselle turha kama menee jollekin kivalle käyttöön! Lisää varmasti löytyy, mitä lähemmäksi ensi syksy ja muutto tulee.

  VastaaPoista
 6. Erica: Kiitos näistä sanoista. Ja muusta :D Kohtahan me nähdään varmaan lähes päivittäin.

  VastaaPoista