sunnuntai 21. elokuuta 2011

Samulin ja Anun oma ravintolapäiväVietyämme Samulin kanssa lapset hoitoon siskolle Hakaniemeen pölähdimme ovesta suoraan ihanan näköisen Le Frogin eteen, missä kuulemma tarjoiltiin himoittuja ranskalaisia herkkuja. Jono oli kuitenkin pitkä joten päätimme lähteä merta edemmäs kalaan. Hyppäsimme ratikkaan ja ajoimme Punavuoreen. Tänään täyttä -lappu ensimmäisen kohteen luukulla sai meidät marssimaan kulman takana olevaan ihan oikeaan vakituiseen ravintolaan. Miten niin tänään täyttä? Koskas sitten muka ei? Ruuan jälkeen menimme kahville ihan oikeaan vakituiseen kahvilaan. Vatsat täynnä kuljimme siellä täällä luikertelevien jonojen ohi takaisin Hakaniemeen. Kävihän se näinkin.

P.s. Kotimatkalla törmäsin Johanneksen kanssa ihanaan juttuun mutta siitä lisää myöhemmin.

5 kommenttia:

 1. oi kuinka mukavaa saitte kahden olla ja syödä rauhassa. tuo ravintolapäivä kuulostaa niin hyvältä,olis ollu niin kiva kierrellä noita yhden päivän ravintoloita ;)

  VastaaPoista
 2. Nää kuvat..ihan kuin olisi itsekin jossain lomalla :) Helsinki näyttäytyy kauniina. Mahtavaa kun pääsitte kaksin!

  VastaaPoista
 3. Mira & Kati: Aika harvoin tulee käytyä kaksin missään, vaikka sisko asuu lähellä. Ravntolapäivän erikoisuuksiin emme sitten tulleet osallisiksi, mutta aistimme tunnelmaa kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Lähdin itse ravintolapäivää kiertämään tukevan aamiaisen jälkeen ja olimme sopineet menevämme ulos syömään ystävän kanssa ravintoloita kierrettyämme. Kun ei llut nälkä, jonoissakin jaksoi seisoskella (ja lopulta vartin odottelu on ravintolaksi aika vähän) ja nauttia hyvästä seurasta ja leppoisasta ilmapiiristä. Usein kolmannen sektorin ja kansalaisaktivismin on vaikea päästä Hesariin ja sitten, kun Hesariin päästiinkin (ja FB tietenkin lisäsi näkyvyyttä myös), ihmisten määrä yllätti kaikki aika kovasti.

  VastaaPoista
 5. neitinomad: Niinhän se on, että väkeä riittää heti kun Helsingissä tapahtuu jotain mikä saa julkisuutta. Joskus se vain kyllästyttää jo valmiiksi kun on tarjolla hyviä juttuja mutta sen tietää että elämykseen liittyy taistelu paikastaan kynsin ja hampain. Eikä siinäkään mitään mutta minä puolestani aloin olla jo nälkäinen ja mieheni tietää että silloin on parasta etsiä ruokaa ja äkkiä... :)

  VastaaPoista