keskiviikko 1. helmikuuta 2012

 Toinen olohuoneemme. Pakkasilla kovassa käytössä.

10 kommenttia:

 1. tunnelmallista ja niin rauhallisen sopen olette löytäneet!

  VastaaPoista
 2. Kallion kirjasto, vintillä on lastenosasto. Kiva paikka.

  VastaaPoista
 3. Meidän lähikirjasto, samoin toinen olohuoneemme, muutti kauemmas emmekä pääse kävelleen. Tylsää!Kallion kirjasto näyttää kivalta. Löytyikö kotiinvimiseksi jotain, mitä voisit suositella?

  VastaaPoista
 4. Joo, tuli kuule yllätyksenä minullekin kun vimeksi siellä käydessä olin lähdössä kirjastoon. Ja se oli se jonka ekaluokalla löysin ja ensimmäisenä kolusin moneen kertaan Tiina-kirjahyllyn. Nyyh. Nuo kuvat ovat itse asiassa jo viime sunnuntailta, silloin Riku lainasi Risto räppääjän ja Star Warsia ja pienet jotain. Kävimme me tänäänkin kirjastossa mutta en suostunut lainaamaan mitään, pitäis välilä myös palauttaa...

  VastaaPoista
 5. Mekin maanantaina kirjastoon tehtiin retki pakkasilmassa puistomatkalla. Mietinkin siellä että kirjastoretki lienee aika yleinen mieleenjuolahdus monelle kirjoista pitävälle pakkaspäivänä ja niin se oli, tuttuja oli liikkeellä. Ja sitten kodin lämmössä voi vielä jatkaa mukavaa talvipäivää kirjojen ääressä.

  VastaaPoista
 6. Kerho- ja kirjastopäivät pelastavat kun on kakskyt astetta mittarissa. Ja tuttuihin törmättiin myös täällä:)

  VastaaPoista
 7. (Aika monta kirjoitusvirhettä olen saanut tänne mahtumaan. Sori mutta ei osaa korjata.)

  VastaaPoista
 8. Ajattelin juuri tänään, että lähikirjastot on ihan parhaita paikkoja! Siellä näkee aina tuttuja, ja koululaisille se on vaihtoehto iltapäiväkerholle. Puhumattakaan kirjastotätien ja -setien uskomattomasta tietämyksestä! No niin, huomaat ehkä, että täällä on toinen kirjastofani...

  VastaaPoista
 9. Tilannetiedotuksena että täällä käy kirjastoauto- tosin huonoon aikaan meille mutta jos joskus kokeilisi. Siinä on varmasti oma tunnelmansa!Toivotaan että kirjasto palaa pian. Sitä meinataan tuohon yläasteen viereen, kait. Siihen tulossa myös iso päiväkoti, ehkä.

  VastaaPoista
 10. Tie on kevyt: Niinpä, Rikukin välillä poikkeaa koulumatkalla. Ja muistan kuinka itsekin.. Mahtava ajanviettopaikka!

  Kati: Ai jaa. Maailma muuttuu. Kirjastoautosta tulee mieleen menneet ajat, kiva ajatus!

  VastaaPoista