lauantai 28. tammikuuta 2012

Kansallismuseossa ilmainen sisäänpääsy perjantaisin neljästä kuuteen.

Minusta on muuten miellyttävää, kun iltaisin lasten mentyä nukumaan hiljaiseen huoneeseen jää rauhoittavalla äänellä rupattelemaan kaksi herrasmiestä. Itsehän äänestän Pekka Haavistoa.

7 kommenttia:

 1. Myönnän, en ole koskaan käynyt, enkä luonnontieteellisessäkään, olen kai jotenkin sivistykseltäni vajaa. Ehkä tämä asia pitäisi korjata, kun ei siihen mitään sen kummempaa syytäkään ole.

  VastaaPoista
 2. Luonnontieteellisessä on ilmainen sisäänpääsy torstaisin neljästä kuuteen:)

  VastaaPoista
 3. Minäkin pidän Pekan äänestä, siinä on sitä jotakin :)

  VastaaPoista
 4. Äh. Minä kaipaan Hesaan. Laita nyt joskus jotain ei-niin-tunnelmallisia kuvia "suurkaupungin" arjesta, niin ei ahistais niin paljoa. Vieläkö kansallismuseossa on yläkerrassa lasten oma museoalue?Meidän perhe on museofriikkejä, viedään koko lauma kerran kuussa museokierrokselle. Tampereella on ihana Vapriikki, ja Työväen keskusmuseo.

  VastaaPoista
 5. Kehtaako tässä edes tunnustaa, etten ole käynyt kansallismuseossa varmaan 15 vuoteen? Pitäisi mennä, sillä en muista paikasta oikein yhtään mitään.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kati: Käännän veistä haavassa: on vintti, mutta sen lisäksi on esim. juuri nyt alakerrassa lapsille suunnattu näyttely kuninkaallisista koirista ja hevosista puuhanurkkineen. Poikia kiinnostaa tuo kellarin aarrekammio missä rahoja, mitaleita, hopeita, haarniskoita, miekkoja ja sen sellaista. Me olemme käyneet Vapriikissa kerran, pitäisi mennä uudestaan.

  Kirjailijatar: Tuo on nitä paikkoja, joiden ohi kävelee kun se on "siinä aina". Minulla on niitä paikkoja paljon!

  VastaaPoista