torstai 8. joulukuuta 2011

Kuvaelma

Nyt on kovasti kirkkokuvia, ihan kuin me emme muualla olisikaan, mutta tuo on niin kaunis kuvausympäristö ja toisaalta olen niin stressissä kaikista juhlista että en ole ehtinyt muuta kuvatakaan. Nyt lähden katsomaan että raaskisinko ostaa sen yhden kivan jakun jolle olisi käyttöä tänään ja huomenna ja lauantaina, ainakin. Sitten menen viettämään äitien pikkujouluja. Moi.

7 kommenttia:

 1. LÖysin juuri meidän kellarista kolme kassillista kuvaelmavaatteita, eli erilaisia verhoja, pyyhkeistä leikattuja paimenviittoja, siipiä, valkoisia hameita &mekkoja, kultanauhaa ja "kultaa, mirhaa ja suitsukkeita".
  Kerran yksi lapsistani halusi pukeutua lampaaksi. Se oli tosi söpöä.

  VastaaPoista
 2. voi ihania muistoja lasten helsingin kerhoajoilta tuli mieleen näistä kuvista. tyttönen ollut muistaakseni kahtena jouluna enkelinä. mukavia juhlia sinne tänään, huomenna ja lauantaina... kiirettä pitää ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun lapsille annetaan tilaisuuksia olla mukana kuvaelmissa ja muissa vastaavissa jutuissa!

  VastaaPoista
 4. papu: Mikä löytö! Sitten vain kuvaelma pystyyn. Minusta nuo seurakunnan asut olivat kanssa suloisia.

  Mira: Kiitos ja hyvää viikonloppua myös sinne!

  heini: Niinpä, toivon että näistä jää taianomaisia muistoja:)

  VastaaPoista
 5. Liikuttavia kuvia! Valitettavasti meidän nykyisellä paikkakunnalla on vain kaikille kaupungin kerholapsille järjestetty "massatapahtuma" kirkon pihassa. Siellä ei lainkaan pääse näin hyvään tunnelmaan. Veisitkö muuten paljon terveisiä Tytille!

  VastaaPoista
 6. Tottakai, näemme Tytin kanssa vielä maanantai-iltana Alppilan kirkossa kun kuvaelmasta on toinen esitys:) Pihatapahtumakin kuulostaa kivalta, rippuu tietysti siitä miten on järjestetty. Ja keleistä. Tuolla oli kyllä kiva tunnelma kun Kallion kirkko on niin ihana. Ja tilaisuus sopivan lyhyt:)

  VastaaPoista
 7. Kiva, kiitos! Vilma muistaa vieläkin, kun oli Tytin kerhossa, vaikka siitä onkin jo aikaa.

  VastaaPoista