torstai 22. syyskuuta 2011

Aamuhetki

Rauhallinen aamuhetki ennen koulua, perhekerhoa, kokkikerhoa, pianonsoittoa, jalkapalloa ja muita päivän touhuja. Parhaimpina aamuina meillä on kuusi lasta aamupuurolla. Minulla on nyt tarve dokumentoida tätä hulinaa ja kriisi siitä kun se kohta vähenee. Ja miten nuo kaikki saappaat tipahtivat tuohon keskelle lattiaa?!

8 kommenttia:

 1. Voi kun ihanalta näyttävät taas sun kuvat. Oma aamuhetkeni on tänään yksin, ilman miestä ja lapsia..Ja voin sanoa että on aika hiljaista..ja ihanaa..

  Riikka

  VastaaPoista
 2. on se ihanaa kun serkukset viettävät yhteisiä aamuhetkiä ja päiviä. on teilläkin touhurikas päivä! meillä eskaria, kerhoa, mielikuvituskerhoa ja muskaria ja äiti haluis metsään ;)

  VastaaPoista
 3. Noista kumisaappaista tuli mieleeni, kun viime torstaiaamuna kapusin kumppariröykkiön yli ja olin ensimmäistä kertaa elämässäni kiitollinen kumisaappaista pitkin eteisen lattiaa.
  Kumpparit kertoivat minulle elämästä.
  Olin lähdössä isäni luo, jonka elämä päättyi samana päivänä.
  Eikö näytäkin puurolautaset ja kumpparit ihanilta!

  VastaaPoista
 4. Ihanan arkisia ja elämää täynnä olevia kuvia! Aika menee nopeasti, välillä tuntuu, että liian nopeasti.

  VastaaPoista
 5. Mira: Huh, nyt se päivä on pulkassa ja melkoista kiitoa olikin. Joka paikkaa kolottaa kun vihdoin pääsi valahtamaan tähän istuma-asentoon...

  Sirkku: Olen lukenut elämäntilanteestasi blogistasikin ja otan osaa. Meidän menetyksemme on pieni teihin verrattuna koska kukaan ei ole kuollut, mutta tarpeeksi suuri saadakseen näkemään arkea uudella tavalla ja arvostamaan itsestäänselvyyksiä.

  Tie on kevyt: Niin nopeasti...

  VastaaPoista
 6. Ihana arki. Sitä osaa tällä hetkellä arvostaa, sujuvuutta ja puurolautasia. Kiva kun dokumentoit, lapset varmasti isompana muistelevat näitä hetkiä kuvienkin kautta mielellään!Meillä 5-vuotias on napsinut viime päivät kuvia puhelimellani. Kivoja kuvia, joissa erilainen näkemys meidän kotiin.

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea on antaa kamera lapselle, aikaansaannoksissa on tosiaan mielenkiintoinen näkökulma. Meidän vanha kamera on Rikulla ja välillä hän oikein innostuu siitä, ongelma vain on huono akku.

  VastaaPoista