lauantai 13. elokuuta 2011

Niin gimis on Stadi

Ihana lämmin viikonloppu Stadissa. Niinkuin Minttukin sanoi, syksyn tullen kaupunki alkaa hengittää. Käytimme Johanneksen synttärilahjarannekkeen. Riku pelasi Käpylä Cupissa. Vietimme iltapäivän meren rannalla.

7 kommenttia:

 1. näyttää niin hyvältä. täällä viikonloppu mennyt puuhastellessa kaikenlaista mattojen pesuusta, marjojen keräämiseen ja polttopuiden tekoon.kuukauden päästä mulla olis yksi päivä ja yö "vapaata" helsingissä.

  VastaaPoista
 2. Tuo viimeinen kuva on hieno ja miten kaupungit näyttävät aina erilaisilta ylhäältä. Näissä kuvissa on sellainen urbaani syyskesä, josta minäkin nautin tavattomasti.

  VastaaPoista
 3. Mira: Päivä ja yö yksin Helsingissä? Kuulostaa ihanalta, ei ole vaikea keksiä tekemistä... Minäkin haaveilen siitä aina mutta harvoin tulee vietyä lapsia hoitoon viikonlopuksi, viime syksynä viimeksi.

  Kirjailijatar: Syyskesä/alkusyksy on lempivuodenaikani!! Viimeisestä kuvasta tuli mieleen se yksi sinun viimeisessä postauksessa. Viireistä...

  VastaaPoista
 4. Hei-päädyin blogiisi erään toisen blogin kautta ja jäin heti "koukkuun"!Ihana perhe teillä!Mekin olimme evakossa monta kuukautta remontin vuoksi, kolmiossa tosin, harmi kun en löytänyt blogiasi silloin, ei olisi tuntunut niin ahtaalta :D (meillä on kylläkin 5 lasta, mutta silti.)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun löysit nyt ja kävin myös vilkaisemassa teidän hulinoita pikapikaa ennen nukkumaan menoa :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Nyt syksyn tullen ikävöin taas enemmän Helsinkiin...

  VastaaPoista
 7. Hei Ullis, kiva kuulla sinusta. Niin, alkusyksy on se vuodenaika, jolloin aina muistan että miksi me täällä oikein sitkeästi pysymme. Ja sitten tule se viimainen talvi.

  VastaaPoista