perjantai 5. elokuuta 2011

Kotona

On ollut aikaa touhuta kotona, kun olemme oksentaneet vuorotellen. Eteisen oviprojekti on vihdoin valmis, se oli viimeinen kerta kun sekaannuin tuohon inhottavaan maalimönjään. Ennen seuraavaa. Karmit saivat jäädä luonnontilaan, shabby chic. Mummolasta toimme pikkupöydän, jonka Samuli isä on  aikoinaan hitsaillut kasaan. Kokeilin Olgalle lettiä, se pysyi päässä viisi minuuttia. Tänään kävimme ulkona ensimmäistä kertaa moneen päivään. Ja huomenna Riku tulee kotiin.

3 kommenttia:

 1. Ovi on just hieno! Mutta ällötyksen öllötys tuota oksennustautia. Se on niin inhottavaa, meillä ei onneksi ole enää muutamaan vuoteen ollut. Kun lapset olivat pieniä, oli aina mahatautia ja minä sain yleensä kaikki pöpöt oikein kunnolla.

  VastaaPoista
 2. hyvän värinen ovi! ihana fiilis kun pääsee pitkän sisälläoloajan jälkeen raittiiseen ilmaan.meillä tyttönen lähti tänään viikonlopuksi mummolaan. mukavaa viikonloppua sinnepäin!

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar: Kiitos :) Ja inhottavaa oli joo. Ajattelin että ei se varmaan aikuisiin tartu...

  Mira: Kiitos :) Ulkona oli kiva käydä, tosin se oli vain piipahdus. Yllättävän rento meininki täällä neljän seinän sisällä kaikkien näiden päivien jälkeen.. Hyvää viikonloppua myös sinulle.

  VastaaPoista