lauantai 2. heinäkuuta 2011

Syntymäpäiväjuhlat

Tänään me juhlimme molempien poikien yhteiset kemut Brakulla. Väkeä oli paljon ja hiki virtasi. Tarjolla oli viereisen pizzerian pitsoja, mozzarellasalaattia ja nakkeja grillistä. Emännällä ja isännällä ei ollut oikein aikaa keskittyä valokuvaamiseen, onneksi muutamat vieraat näyttivät liikkuvan kameran kanssa. Kiitos kaikille jotka tulivat paikalle, juhlat olivat oikein onnistunet. Erityiskiitos Annelle avusta! Taivallus kamojen kanssa puistosta kotiin oli pitkä ja kuuma. Alimmassa kuvassa uupunut mutta onnellinen poika poseeraa uuden kellon ja ison legopaketin kanssa.

Kotiin tultuamme ikkunastamme oli tällainen näköala, joku soitti kitaraa ja lauloi. Näyttelyn avajaiset, kuulemma. Hanna, Ville, Veikko ja Eeva-vauva tulivat kylään ja toivat tullessaan perunoita, kanaa ja halloumia. Tuntui siltä, että tämä hikinen päivä voisi jatkua loputtomiin juhlien vaihtuessa toisiksi. Lopulta lapset olivat väsyneitä ja niin olivat aikuisetkin. Huh huh mikä kiva päivä.

4 kommenttia:

 1. Näytti hurjan kivoilta synttäreiltä! Ja mikä parasta, kunnolla vieraita.

  VastaaPoista
 2. tyttönen haaveilee aina isoista (kesä)synttäreistä ja ulkona.kaikki kolme ovat syntyneet talvella...tuo vaan näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Olipas kivat juhlat teillä ja hauskaa sunnuntaita!

  Riikka

  VastaaPoista
 4. Hei kaikki: Kiitos kivoista kommenteista. Tämä kesäjuhla on muodostunut meidän perinteeksi, koska molemmat pojat ovat syntyneet juhannuspäivänä. Minusta se on juhlimisen arvoinen sattuma. Joka vuosi ilmakin on sattunut olemaan helteinen:) Iloista kesäviikonloppua myös teille!

  VastaaPoista