keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Salaiset pihat ja puutarhat


Kadriorgin rähjäromanttiset talot ja pihat ruokkivat mielikuvitusta. Kaunista ja tunnelmallista vaikka ei aivan tip top.

Jos muuten tunnelma täällä näyttää sinusta houkuttelevalta, kannattanee suunnata huomenissa Torkkelinmäelle. Kallion puistokirppis.

5 kommenttia:

 1. Puistokirppis kiinnostaisi..mutta kun ei tarvittaisi enään mitään..

  Riikka

  VastaaPoista
 2. voi harmitus... tullaan maanantaina vasta helsinkiin. kivan näköinen tallinna päivä teillä. alan jo pikku hiljaa kaivata jotain perheen yhteistä retkeä tai lomapäiviä. mies ollut koko kesän töissä ja jos viikossa ollut yksi vapaa niin aina ollut vieraita käymässä, mikä ei sekään huono ole, mutta kaipaan jotain pientä maiseman vaihdosta edes hetkeksi. no ehkä perjantaina saan retkeni...

  VastaaPoista
 3. Kun en ollut ehtinyt tänne aikoihin, katsoin kuvia hämmennyksen vallassa, että missä ihmeessä Helsingissä on noin kauniita ja rähjäisiä taloja? Tuo sininen talo on aivan ihana, voisin just muuttaa sinne. Minäkin olen kerran kävellyt Kadriorgissa ja siellä on kyllä just tuollaista.

  Kallion kirppikselle haluaisin niin niin mennä, mutta matka on hiukkasen pitkä.

  VastaaPoista
 4. Riikka: Ei sieltä tarvitse ostaa mitään.

  Mira: Kiva jos loma on vasta edessä, toivottavasti pääsette retkelle.

  Kirjailijatar: Mekin päätimme muuttaa tuohon siniseen. Tervetuloa naapuriksi.

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar vielä: Tosin oma talomme on ulkoa yhtä rähjäinen, kadun rumistus. Juuri parvekkeet laitettiin käyttökieltoon koska ne tipahtavat alas koska vain. Mutta se on eri asia, se ei ole niin viehättävää.

  VastaaPoista