tiistai 3. toukokuuta 2011

Inspis

Löysin ihanan sisustusblogin täältä. Sanctuary-blogi on varsinainen runsaudensarvi. Toiset interiöörit ovat laskelmoidumman oloisesti kulahtaneita ja rähjäisiä kuin toiset, mutta elegantteja boheemeja yhtä kaikki. Minusta on inspiroivaa ja lohdullista katsella kuvia ja ajatella, että kauneuden voi yrittää nähdä omassa ympäristössään, millainen se nyt sattuukin olemaan. Että kodit muokkautuvat joskus myös itsestään eikä kaikkeen voi vaikuttaa niin paljon kuin kuvittelisi.

Niin kun nyt meidän keittiö. Se ei ole sinne päinkään sellainen kuin siitä piti tulla. Minulla oli mielessä vaalea eleettömyys, missä ainoa yksityiskohta olisivat kuviolliset kaakelit lieden yllä. Ensin ilmestyivät kaakelit sinnekin missä piti olla vain valkoinen kiviseinä. Hiukan epäsopivat, samat kuin vessassa koska en jaksanut lähteä valitsemaan muita. Alkovin seinät olivat niin vinksin vonksin että laatat tarvittiin peittämään kolot seinän ja keittiön välistä. Sitten eleettömän vetimettömiin kaapinoviin ilmestyivät kolhot Ikean vetimet, koska putkiremonttifirman miehet eivät osanneet kasata keittiöön tason korotusta, jonka avulla ovet olisivat auenneet. En ole tyytyväinen vetimiin, ne olivat hätäratkaisu. Eleettömän keittiömme kruunasi Gorenjen rosterinen liesituuletin, jonka päälle ilmestyi kukkopilli, lasten maalamia ruukkuja ja muuta tosi eleetöntä. Myös tasot alkoivat näyttää meidän tasoilta nimenomaan silloin kun ne täyttyivät roinasta.

Aion ripustaa ruokakapin oveen äidin virkkaaman verhon. Ajattelin, että tyyli voisi vielä täydentyä kirppikseltä löydetyllä öljyvärimaalauksella tai muulla kuvalla. Keittiöstämme tulikin shabby chic. Heh.

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla! Olen etsinyt kuviolaattoja ja huomaan teillä lieden päällä olevan kauniita sellaisia. Mistä laatat on ostettu? :=)

  VastaaPoista
 2. Noin muuten keittiö näyttää tosi kivalta! Tiedän sen "se siitä eleettömyydestä" -fiiliksen... Olen antanut periksi samalle tunteelle - minkäs sitä itselleen voi.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Nuo meidän laatat on hankittu rakennusapteekin kautta, niillä oli joku keraamikko joka niitä valmisti ja useita malleja. Onko teillä keittiöjutut ja laatat nyt ajankohtaisia? Olis tosi kiva nähdä!

  VastaaPoista
 4. Tuo kaappi on muuten Posiolta kun käytiin joskus Kirstin kanssa...

  VastaaPoista