torstai 31. maaliskuuta 2011

Seinäpaperin mysteerit

Tässä päivänä muutamana saimme vihdoin tapetin myös eteisen päätyseinään, mistä se putkiremontin jäljiltä puuttui. Siihen nähden kuinka paljon tapeteista pidän ja siihen nähden kuinka lähellä Kallion Tapettitaloa asumme, meillä esiintyy seinäpapereita mielestäni aika hillitysti. Ainoastaan tuo eteisen Neidon ruusu ja lastenhuoneen Poppeliruusu. 

Vaikka enempi tapetointi ei ole suunnitelmissa, käyn silloin tällöin selailemassa malleja Tapettitalossa. (Niin, tai olisihan tuossa toisaalta noita olohuoneen seiniä ihan paljaana...) Ihana paikka, aika aivan pysähtyy kun jättää lapset kotiin ja lähtee katselemaan seinäkukkasia. Liikkeessä on myös kansiokaupalla kuvia sisustuslehdistä, mainoksista ja muista lehtijutuista, joissa talon tuotteet näkyvät.Edellisessä asunnossamme harmaassa talossa meillä oli olohuoneen seinällä tämä Ritva Kronlundin hieno Avaruuslintu, jota ei valitettavasti enää valmisteta näissä väreissä.

Lasten alkovissa (eli nykyisessä keittiössä) meillä oli ennen remonttia hauska Jänis istui maassa.

Missä se mysteeri oli? Ei missään, nappasin vaan otsikon Ilkka Pesämaan sarjakuvasta, joka ilmestyi nuoruudessani muistaakseni Tampereen yliopiston julkaisussa ja ehkä peräti Aamulehdessäkin. Yritin tarkistaa netistä muistanko nimen oikein, mutta mitään ei löytynyt. Olenkohan nähnyt unta?
(P.s. tai on tuossa ylimmässä kuvassa yksi salamysteeri Mintulle.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti