keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kuutiot käyttöön: kolmikerroksinen sänky

Pienen kotimme vahvuus on se, että huonekorkeus on tavallista suurempi. Olemme miettineet paljon sitä  kuinka parhaiten mahtuisimme tänne ja voisimme hyödyntää huoneiden korkeutta. Muutaman aika hyvän jutun olemmekin keksineet, esimerkiksi kolmikerroksisen sängyn lapsille. Tilasimme sen puusepältä ja se saapui tänne halkopinolta näyttäen parisen viikkoa sitten. Puusepät kasasivat sängyn paikan päällä ja siitä tuli massiivinen rakennelma. Patjan leveys on 90cm ja alla on säilytystilaa. Sänky on osoittautunut verrattomaksi, tukevaksi kalusteeksi lastenhuoneeseen. Ensimmäisenä viikonloppuna se testattiin koko suvun voimin, kun mummu nukkui pikkutytön kanssa alakerrassa, pappa välikerroksessa ja kaksi poikaa yläkerrassa. Mummu ja pappa kehuivat nukkuneensa hyvin, sänky ei huojunut, ei nitissyt eikä natissut.



Alasänky on valtava pienelle tytölle, hän mahtuu nukkumaan kuinka päin vain. Olen jakanut sängyn verholla ja tehnyt toiselle puolelle lukunurkkauksen.


 Katon rajassa on eskarilaisen oma paikka.


Keskikerros on hauska leikkipaikka. Serkkutytöt.


Johannes on kutsunut vieraita kylään.

2 kommenttia:

  1. Hei! Saanko kysyä keneltä puusepältä tilasitte tämän sängyn? Meillä olisi myös tarvetta samanlaiselle :)
    T. Kiia

    VastaaPoista
  2. Hei Kiia!
    Anteeksi en ole huomannut kysymystäsi. En muista enää puusepän nimeä, hän oli Helsingin Alppilasta ja löytyi Dooxe-palvelun kautta:)

    VastaaPoista