perjantai 20. helmikuuta 2015Tossujen jalkaan saaminen on jo vaivan takana. Vielä kuukausi äitiysloman alkuun ja kaikenlaisia projekteja olisi kesken, mutta mieli alkaa olla muualla. Katse jää kiinni sisustuskaupan ikkunaan, jonka ohi olen päässyt aivan vaivatta tähän asti. Hmm, juuri tuollaisia koreja sitten...

Nappasin kaupasta mukaan ruusukaaleja koska luin Hesarista eilen reseptin, jossa kaalit vain paistettiin pikaisesti. Olen höyrystänyt aikaisemmin, nyt halusin kokeilla pannua. Reseptissä kaveriksi tuli pekonia mutta minulla oli ainekset herne-piparjuurituorejuusto-pastaan, joten heitin ruusukaalin lohkot pannulle salottisipulin ja valkosipulin sekaan. Hyvä tuli. Rouskuvia kaalinpaloja en olisi ehkä saanut kaupaksi lapsille, mutta itsellehän tässä nyt kokkaillaankin.

Seuraavaksi kutsuu perjantai-iltainen viikonlopun aloittajainen, lenkkisauna. Tämä rutiini on kyllä hiukan onttoa kokea yksin. Saunassa tapaan ehkä naapurustoa tai sitten nautin löylyistä yksin, mutta entäs saunan jälkeiset perjantaiherkut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti