maanantai 11. helmikuuta 2013


Olen tehnyt aamuisin pitkiä kävelylenkkejä ja ajatellut, että ehkä kevät tulee nopeammin jos kävelen sitä vastaan. Elämässä on entistä enemmän kiirettä ja tehtävää mutta entistä vähemmän sellaista jota haluan jakaa täällä. Kotiäitinä blogi oli minulle tärkeä ikkuna maailmaan, huhuilin koneelta terveisiä ja olemassaoloani. Nyt olemme jatkuvassa kontaktissa kodin ulkopuoliseen maailmaan opintojen ja töiden ja päiväkodin ja koulun kautta. Suhtautuminen kotipesään on muuttunut yksityisemmäksi. Laittelen tänne kevään kuluessa vielä silloin tällöin jotain ja kuulostelen tunnelmiani. Ainakin yhden jutun haluan lähiaikoina tehdä ja se on blogikirppis. Ihania keväthankia ja aurinkoisia päiviä!

4 kommenttia:

 1. kuulumisia on kaivattu, mutta ymmärrän fiilikset siellä! kevättä kohden mennään ja viikot menee vauhdilla eli sieltä se tulee. oletkohan ensi viikolla lomalla? tulemme sinnepäin, mutten ihan vielä aikatauluista tiedä...

  VastaaPoista
 2. Riku on ainoa joka on lomalla ja hän lähtee reissuun. Laita viestiä aikatauluista kun tiedät, jos sattuu sopivasti...

  VastaaPoista
 3. Varmasti asiat muuttuvat kun elämä muuttaa muotoaan... Minäkin olen viimeisen vuoden aikana laittanut entistä vähemmän kuvia lapsistamme blogiini, varsinkin kasvokuvia. Ja aina miettinyt mitä haluan jakaa, mitä en. Se mikä tuntuu hyvältä on ok :)

  VastaaPoista
 4. Niinpä, eikä minulle lasten kuvien näkyvyys täällä ole ongelma. Olen ainakin yrittänyt laittaa vain sellaisia kuvia joihin törmääminen myöhemmin ei haittaisi kuvien malleja... Kysymys on pikemminkin siitä, että olemme hajaantuneet omille teillemme ja vietämme vain vähän aikaa yhdessä, iltoihin ei mahdu paljon blogattavaa. Ja olen jopa nauttinut siitä että emme tee mitään eikä mitään muuta tapahdu kuin iltaruoka ja pianoläksyt. Tämä blogi on ollut niin perhekeskeinen, välillä harkitsen uuden blogin perustamista mutta en ole saanut vielä tarpeeksi suurta inpiraatiota:)

  VastaaPoista