lauantai 19. tammikuuta 2013

Sushikurssilla Samulin kanssa. Nam! Kiitos Tanja&Miika mahtavasta lahjasta.

9 kommenttia:

 1. Hei ihanaa! Mäkin haluan! Tulipa hienoja!!

  VastaaPoista
 2. Mira, niin on! Ja ajattele että oltiin taas niin saamattomia että haudottiin tuota lahjakorttia yli vuosi ja käytettiin sitten jatkoajalla...

  Ja Minttu, kiitos! Olipa ihana spontaani huudahdus, varsinkin kun ei olleet kaikki ihan niin hienoja. Tältä varmaan tuntuu lapsesta joka on yrittänyt parhaansa ja sitten kehutaan <3

  VastaaPoista
 3. Hei missä tuollaisia kursseja pidetään? Tässähän ois ihan paras lahjaidea sushi-intoiselle ystävälle! Ja itse vois mennä tietysti mukaan!

  VastaaPoista
 4. Hei Lumikki, tämä oli Tokyo55 -ravintolan sushiakatemia Töölössä. Suosittelen lämpimästi, ainakin meille sattui ryhmä jossa oli oikein mukava tunnelma.

  VastaaPoista
 5. Ravintolasta vielä sen verran, että ravintola Tokyo on ensimmäinen japanilainen ravintola Suomessa ja se perustettiin 60-luvun lopulla. Miettikääpä sitä, japanilainen ravintola Helsingissä 60-70-luvuilla, on mahtanut olla hiukan eksoottista. Ravintola sijaitsi alun perin Mamma Rosan paikalla. 80-luvulla uudet ruokakulttuurit rantautuivat Suomeen ja pitsa vei voiton, Tokyon paikalle avattiin Mamma Rosa. Ja 2008 Tokyo avattiin uudestaan Mamma Rosan vieressä nimellä Tokyo55. Mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 6. Nampsis! Menikö yhtään sormea poikki? Mahtavaa kun sai oppia ja opetella oikein kunnon ammattilaisen ohjeistamana. Kiva lahja kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
 7. Heh heini, ei mennyt vaikka vaara oli olemassa:)

  VastaaPoista
 8. Oho, mahtava juttu! Tästä olen ihan kateellinen :)

  VastaaPoista