maanantai 25. kesäkuuta 2012

Maanantaikirppis


Kaunis pusero hyvä kunto koko 104 hinta 8 euroa
Raitapaita koko 104 hinta 3 euroa
 Reima takki koko 104 hinta 6 euroa
MYYTY Småfolk norsupaita koko 104 hinta 8 euroa
 Polarn O. Pyret paita punainen väri levinnyt koko 104 hinta 3 euroa
MYYTY Dinosaurus t-paita hyvä kunto koko 104 hinta 3 euroa
 Vanha kahden istuttava pulpetti. Kaunis ja tukeva, kestää kiipeilyn. Kiinteä kansi alla säilytystilaa. Nouto Kalliosta. Hinta 80 euroa.

Olen korjannut blogini kommentointiasetuksia, nyt kommentoinnin pitäisi onnistua. Ensi viikolla myyntiin tulee mm. 110/116 -kokoisia vaatteita tytöille ja pojille. Vaatteiden hinnat sisältävät postimaksut. Jos olet kiinnostunut ostamaan jotakin, laita viesti sähköpostiosoitteeseen anumaaritrask@gmail.com.

4 kommenttia:

 1. Dino-paita meille! ja 110/116-kokoiset poikien vaatteet kiinnostaa kans :).
  kiva tuo pulpetti myös, mutta ei taida nyt mahtua meille. t. johanna larusta

  VastaaPoista
 2. Mä voisin ottaa Småfolkin norsut!Palataan vaikka facessa yv:lla, täällä rempan keskellä elellään, joten ei ehdi shoppaileen.

  VastaaPoista
 3. Niin ja jos on småfolkia tai popin unisex- 104 ylöspäin niin tarjoa. Tuplille kun vois sit ostaa yhteisiä vaatteita tarhaan :D

  VastaaPoista
 4. Hei Johanna, tulee! Laita osoite sähköpostiin niin laitan tilinumeron. Kuvailen tällä viikolla tuota seuraavaa kokoa ja laitan ensi maanantaina:)

  Kati joo, laita uusi osoite:) Mulla on tuossa odottamassa yksi popin college ja meandi printtit-paitoja ja jotakin marimekkoa unisex kiinnostaako? Työn iloa sinne!

  VastaaPoista