maanantai 18. kesäkuuta 2012

Maanantaikirppis

Yhteinen vapaapäivä ja kirppispöydän varaaminen ovat osoittautuneet tänä keväänä mahdottomaksi yhtälöksi joten perustin blogiini Maantaikirppiksen. Myytävää riittänee joka viikoksi syksyyn asti. Jos olet kiinnostunut ostamaan jotakin, laita sähköpostia osoitteeseen anumaaritrask@gmail.com. Vaatteet ovat enemmän tai vähemmän käytettyjä, huomioin kunnon hinnassa. Postitus sisältyy hintaan jollei toisin mainita.


MYYTY Polarn O. Pyret collegetakki koko 98 hinta 16 euroa.
Mayoral hame, uusi laput kiinni, helman alla tylliä, koko 92 hinta 16 euroa. 
MYYTY Marimekko pallopaita paljon käytetty mutta ehjä koko 100 hinta 3 euroa.
MYYTY Polarn O. Pyret paita kuva kulunut koko 92 hinta 5 euroa.
MYYTY Polarn O. Pyret housut polvissa kulumaa mutta ehjät koko 98/104 hinta 4 euroa.
MYYTY Polarn O. Pyret toppi hyvä kunto koko 98 hinta 5 euroa.
Marimekko pantterimekko hyvä kunto koko 100 hinta 10 euroa.
 Viking sandaalit koko 28 hinta 7 euroa.
Marimekko t-paita koko XS. Ylhäältä väljä, alas kapeneva malli. Vähän käytetty. Hinta 12 euroa.
Myynnissä myös poikien KORTTEJA, tässä uusin malli Johanneksen Riikinkukko (tausta oikeesti valkoinen). Tätä ihanaa elämäniloista kuvaa on ostettu kevättervehdyksiksi opettajille, kutsuiksi ja onnittelukorteiksi. Toimii monessa tilanteessa. Korttien hinta on 1 euro/kappale. Vähintään viiden kappaleen tilauksissa tai yhdessä vaatteiden kanssa postikulut sisältyvät hintaan, pienemmissä tilauksissa erikseen. Täällä lisää korttimalleja.

Tänään olen reissussa ja palaan vasta illalla hoitamaan tilauksia. Jos samasta vaatteesta on monta tarjousta niin myyn sille joka ensimmäisenä on laittanut sähköpostia.

ENSI MAANANTAINA laitan myyntiin mm. tyttöjen ja poikien vaatteita koossa 104 sekä tämän vanhan pulpetin. Jos pulpetti kiinnostaa kysymyksiä voi laittaa sähköpostiin tai kommenttiboksiin.

9 kommenttia:

 1. Mä haluun sittenkin ton raitapaidan pupulla ja värikkäät Popin trikoot.. ja nyt laitan linkityksen blogiini..

  VastaaPoista
 2. Voisin varata Polarnin 98cm topin, jos maksu aikaa saan ensi viikkoon? :)

  VastaaPoista
 3. hyvä idea tämä! menikö reissu hyvin? mä sain eilen kärvennettyä ihoni sekä lievän auringonpistoksen niinkuin myös keskimmäinen...nyt kotona jo ja uni maistui omassa sängyssä ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mira! Hyvin meni, toivottavasti myös teillä palamista lukuunottamatta. Minäkin poltin itseni puistossa perjantaina ja ihmettelin että miten tyhmä sitä voikaan olla.

  VastaaPoista
 5. Moi! Löysin tänne Riikan blogin kautta. Älyttömän ihana ja kaunis ja tunnelmallinen blogi!

  Maija, tavattiin Erican läksiäisissä :)

  VastaaPoista
 6. Hei kiitos! Ja kiva että löysit:)

  VastaaPoista
 7. Sulla käy hyvin kauppa täällä, jee, kierrätys kunniaan. Haluaisin tilata viisi korttia: kotka, kirahvi, kameli ja kaksi tuollaista värikästä riikinkukkoa. Voin laittaa sulle mun osoitteen muita teitä.

  VastaaPoista
 8. Heini, jee! Tänään siis olis muuten ollut kirppispäivä, jotenkin ajattelin että vasta ensi viikolla on 19. päivä... Mut ei olis oikein selvittykään tähän kun eilinen meni Tallinnassa. Heinäkuussa sitten! Ehkä nähdään kuitenkin ennen sitä vai minkälainen viikko teillä on esim. juhannuksen jälkeen? Joo laita osoite:)

  VastaaPoista