keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Rikun projektina on piirtää kortteja ja myydä niitä kirppiksellä, sitten kun päästään joskus sinne asti. Toistaiseksi on syntynyt hurjia eläimiä.

12 kommenttia:

 1. ei hassumpi idea! nää on mahtavia! tuo ujo kirahvi on kyllä mainio :)

  VastaaPoista
 2. Kerro Rikulle, että varmasti menee kaupaksi, ovat todella upeita! Mainosta sitten hyvissä ajoin, minne aiotte mennä myymään. Miten olisi Hietsu toukokuun lämpimänä viikonloppuna?

  VastaaPoista
 3. Täällä kaikki kysyy kortit nähtyään, minkä ikäinen Riku on? Näiden toistenkin mielestä ovat hienoja.

  VastaaPoista
 4. Hietsuun ainakin kesällä, nyt keväällä varaisin pöydän päiväksi Valtterista jos Samulin työajoista saisi jotakin selvää..

  VastaaPoista
 5. Riku piirtää paremmin kuin minä :D Varmasti saa korttinsa myytyä, uskovatkohan ostajat ettei äiti ole piirtänyt?Hienoja ovat, tosi hienoja.

  VastaaPoista
 6. Ei osaisi äiti tehdä. Rikun tyylinä on piirtää tusilla suoraan paperiin ilman luonnostelua, kumittelua tai muuta korjailua. Minua kammottaa pelkkä ajatuskin tussista ja tyhjästä paperista:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Vuokko, niin paljon hyvää palautetta tuli näistä ja vasta iltapäivällä näen koko poikaa. Kerron sitten että moni tykkäsi:)

  VastaaPoista
 8. Aivan upeita tuotoksia, todella taitava lapsi! Kirahvi on ehdoton suosikkini ja olispa hauska jos seinällä komeilisi suurennos!

  VastaaPoista
 9. Onneli: Nämä olisivat tosiaan hauskoja painotuotteinakin:)

  Jonna: Kiitos ja kiva kun kävit!

  VastaaPoista