sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

 Lumileikkejä perheleirillä. Myös Riikan blogissa kuvia leiriltä.

11 kommenttia:

 1. Miksi tuo mäenlasku saakaan niin iloiseksi. Kivoja kuvia. Ja mukava kun pääsitte leireilemään, ilmeisesti koko perhe.

  VastaaPoista
 2. Samuli oli töissä:( Mäki oli ihana, loiva pitkä ja jäinen. Hyvät vauhdit tuli.

  VastaaPoista
 3. jee! kivaa oli, kiitos ja päivällä laitan meidän kuvia..

  Mukavaa päivää teille!

  VastaaPoista
 4. siellähän te olette olleet leireilemässä. täälläkin vähän väsyä ilmassa. mies väittää että se on toi aurinko,mut eikö sen pitäisi piristää? päiväunet pitää ottaa joka päivä.podemmeko kevätväsymystä ;)

  VastaaPoista
 5. Mulla on tosiaan vähän sellainen fiilis! Outoa kyllä, yleensä aurinko piristää. Mutta eiköhän tää horros tästä haihdu?..

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava tuo ylin kuva! Mikä laskemisen riemu. Minä huomaan, että tänä talvena ulkoleikkiriemut jäivät varsin vähäisiksi. En ole ollut edes pulkkamäessä, jota voi pitää jo ihan häpeällisenä.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia. Talvet on nykyään kuten omassa lapsuudessa, ja mäenlaskuiloa riittää. Tässä meidän vieressä on hyvä mäkin- oletkos sä jo lapsena siitä lasketellut (tuon viereisen talon päädystä?)

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar: Kiitos:) Mutta sinä olet käynyt Islannissa, siinä on jo yhdelle talvelle.

  Kati: En kai, me laskettiin siellä meidän talon takana "yläpihoilta" "alapihoille". Oon kyllä miettinyt semmoista, että mitäs sitten kun lapset nyt kuvittelevat että tämmöisiä talvien kuuluu olla ja sitten alkavat ne vetiset talvet? Vanhana sitten valittavat, että "kyllä minun lapsuudessani talvetkin olivat talvia"..

  VastaaPoista
 9. Ylimmässä kuvassa on pulkkailun riemua! Hauska kuvasarja muutenkin!
  Minäkin laskin viime pulkkamäkireissulla liukurilla ja lasten lumilaudalla mäestä, kun en jaksanut palella ja seistä vain! Se oli kivaa!

  VastaaPoista