keskiviikko 21. maaliskuuta 2012
Hetken aikaa oli siistiä mutta sitten projektit valtasivat taas kotimme. Olen kaivanut kirppiskamoja esiin ja tällä kertaa päätin silittää vaatteet. Tulipa niistä hienoja ja siistejä! Viimeksi olen silittänyt vuonna 2004 mutta nyt taisin jäädä vähän koukkuun. Silitysraudan olen perinyt äidiltä ja piti soittaa ja kysyä että miten sitä käytetään. Olisin vaan halunnut laittaa sinne vettä mutta en löytänyt reikää:) Koko illan sessiosta keittiön pöydän ääressä tuli selkä kipeäksi.

5 kommenttia:

 1. ;D hihitystä havaittavissa täällä... en minäkään useasti silitä mutta olen muutaman kerran silittänyt vuoden 2004 jälkeen... olen huomannut että kannattaa silittää ainakin nuo kirpparivaatteet, ovat kyllä "myyvempiä" sillein. mä just aamulla tytölle sanoin et tänään käydään kaapit läpi ja laitetaan kirpparikamoja valmiiksi!tää on kevättä!toivottavasti saat selkäsi kuntoon!

  VastaaPoista
 2. Joo monista voi pyytää euron tai pari enemmän kun ovat nyt uuden ja siistin näköisiä. Kaapit läpi, se ON kevättä:) Ja selkää vain kolotteli.

  VastaaPoista
 3. Samat puuhat meilläkin - tosin minä en silitä, koska lahjoitan kaiken ylimääräisen Fida-kirpputorille, mutta siis hetkellisen siisteyden jälkeen nurkat täyttyvät pussukoista ja laatikoista! Se on kevättä se!

  VastaaPoista
 4. Minä inhoan silittämistä, ja silitän vain omat juhlapaitani ja ehkä lasten, jos on ihan pakko. Kirppisprojektia täälläkin :)

  VastaaPoista
 5. Tie on kevyt & Kati: Sitä on selvästi ilmassa!

  VastaaPoista