sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Vielä kolme kuvaa museoreissulta.

8 kommenttia:

 1. Oletteko suunnitelleet mennä katsomaan Carl Larssonin näyttelyä Ateneumiin?
  Meidän Talouskoululainen vei Saaran yhtenä päivänä, kun alle 18-vuotiaat pääsi ilmaiseksi. Minä vielä mietin, olenko valmis maksamaan 11 euroa. Olisi kuulema sen arvoista.

  VastaaPoista
 2. Perjantain Hesarissa oli kuponki, jolla pääsee kaksi aikuista yhden hinnalla. Ja S-etukortillakin saa kai parin euron alennuksen:) Olen ajatellut mennä jossain vaiheessa. Ohjelma kannattaa tarkistaa, oli myös työpajoja lapsille.

  VastaaPoista
 3. nyt täytyy kaivaa perjantain hesari ja ottaa kuponki talteen jos vaikka hiihtolomalla kerkeis...

  VastaaPoista
 4. Onko teilläkin hiihtoloma viikolla 8?

  VastaaPoista
 5. Täytyy mennä kaivelemaan roskiksen lehtilaatikoita! Voi olla, että toista tilaisuutta päästä nuo teokset katsomaan, saakin odottaa tovin.
  Vaikka lapsuudessa pöllönä maalaiskakarana en edes tiennyt, mitä sana "taide" tarkoittaa, niin Carl Larssonin kuviin olin ihan hulluna. Jos näin lehdessä kuvan hänen työstään, leikkasin talteen ja vanhaa allakkaa säästin vuosikaudet kuvien takia.
  Sille hiihtolomaviikolle täytyy keksiä jotakin vaihtelua. Elokuviinkin kuulema pääsee ennen klo 14:a kuudella eurolla.

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia museoreissulta! Kävimme viime talvena Luonnontieteellisessä, mutta huomasin vasta jälkikäteen, että siellä olisi saanut kuvata! No, elämys se oli lapsille ilman äidin jatkuvaa kuvaamistakin... Lasten ensi reaktio oli kylläkin: EI museoon!

  VastaaPoista
 7. Minä olen miettinyt että koska nuo kyllästyvät kuvattavana olemiseen. Vielä eivät oikeastaan kiinnitä asiaan kummempaa huomiota. Mutta museoon lähtevät kyllä mielellään, tosin sekin voi muuttua kun kasvavat..

  VastaaPoista