maanantai 6. helmikuuta 2012

Annantalo

Lasten taidekeskus Annantalo on avautunut pitkän remontin jälkeen. Samalla talossa aloitti lasten kirjakahvila. Poikkesimme siis lasten kanssa kahville. Talo on ihana, pitää selvitellä kurssiaikatauluja jos jossakin vaiheessa löytyisi sopiva. Myös kahvila oli mukava. Päivällä oli hiljaista, hylly notkui kirjoja ja sohvilla sai lueskella. Seinillä oli näyttely Salla Savolaisen kuvitusoriginaaleista kirjaan Hurraa Helsinki. Luvassa on kevään mittaan kirja-aiheisia tapahtumia. Ja jos joku saa hyvän idean niin kahvilan nimikilpailu on muuten parhaillaan käynnissä.

8 kommenttia:

 1. ai te kerkesitte tuonne jo! luin viikonloppuna kahvilasta ja ajattelin et olis kiva lasten kanssa ja oisko ollu tennarin museossa joku lelunäyttely tai vastaava... ja ateneumissa carl larssonin näyttely jonka ajattelin kaydä kattoo.

  VastaaPoista
 2. Joo, kamalasti olis kaikkea ja meillä onnellisilla nyt aikaakin, sen kun menee vaan. Mutta lähtekääskin käymään porukalla Helsingissä:)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan näköinen kahvila. Olen käynyt Annantalossa vain kerran ja kauan kauan sitten. Nyt olisi näköjään aihetta käydä uudelleen. Salla Savolainen on ihan yksi lempparikuvittajistani, pitää varmaan hankkia tuo kirja, vaikka lapsi ei enää kuvakirjoja luekaan.

  VastaaPoista
 4. Kirjaa voi suositella aikuisillekin, esittelee hauskasti suomalaista muotoilua ja Helsinkiä. Mutta kuvat olivat originaaleina vielä paljon hienompia kuin kirjassa eli paikan päällä kannattaa käydä nyt heti paikalla:)

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno talo, kurssit ja näyttelyt sun muut. Ja kahvila ja kirja.

  Kivaa olla sinun listassa :)

  VastaaPoista
 6. Mun lempparikirjoihin kuuluu Mennään jo kotiin- kirja, jossa on Salla Savolaisen kuvat. Voisin istahtaa tuollaiseen vihreään nojatuoliin vaikka joka päivä, oi voi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä! Tuolla ei pitkään aikaan ollakaan käyty. Siis ennen remonttiakaan pitkään aikaan.

  VastaaPoista
 8. luminen: Vaikuttaa aivan mahtavalta tuo toiminta, en vielä tiedä että miten siihen pääsisi mukaan. Kivaa kun olet ja käyt :)

  Tuikkis: Minäkin tykkään tuosta tyylistä. Savolaisen kuvat Helsingistä olivat tutun näköisiä mutta sopivasti vinksallaan. Tuo kahvila näyttää tuossa tyhjältä ja rauhalliselta mutta nytkin koululaisryhmiä pyöri paikalla ja kulki ohi, välillä on varmaan tosi vilkasta.

  Heini: Sinne joku päivä?

  VastaaPoista