torstai 19. tammikuuta 2012

HJK:n sankaripelaajat pitivät pikkupojille treenit Talin jalkapallohallissa. Onneksi hartaasti odotettu ilta oli eilen eikä tänään koska viime yönä jalkapallomies Rikulle tuli korvatulehdus. Talin kuvat ovat Samulin ottamia. Kolmannessa kuvassa R saa nimikirjoituksen Erfan Zeneliltä. Peleistä saadut vihreät kortit olivat tärkeitä ennenkin mutta nyt ne ovat suuria aarteita. Minulla ei ole hajuakaan siitä keiden nimiä nuo kiemurat ovat.

7 kommenttia:

 1. olenkin täällä miettinyt että mitäköhän olette puuhailleet, jalkapallojuttuja näköjään ;) paranemisia korvapotilaalle!

  VastaaPoista
 2. Tai Rikulla & Samulilla ollut jalkkisjuttuja, minä olen lähinnä lueskellut.. Riku sai kuurin ja menee jo huomenna kouluun:)

  VastaaPoista
 3. Hänen juttunsa :)

  Onko joku hyvä kirja menossa?

  VastaaPoista
 4. Nimenomaan, nyt on kova innostus. Siitä lisää vielä huomenna:) Ei mitään mainittavaa tai kaunokirjallista juuri nyt, lähinnä jotain opintojen aloittamiseen liittyvää. Oliskin ihanaa imeytyä jonkin vetävän romaanin maailmaan, ideoita?

  VastaaPoista
 5. Nämä kuvat vois olla vaikka toiselta planeetalta. On niin vieras maailma meikätädille :) Mutta pisti silmään tuolta alempaa pojan jalkkisaiheinen piirros. Hieno.

  VastaaPoista
 6. Ymmärrän, niin minullekin. Mutta lasten kasvaessa joutuu kosketuksiin omituisten ilmiöiden kanssa:)

  VastaaPoista
 7. Tutunnäköistä touhua! Ihanan keskittyneet ilmeet pojilla!

  VastaaPoista