perjantai 7. lokakuuta 2011

Vettä sataa ja seinässäni on reikä.

Välillä pari kuvaa tältä viikolta. Rankka viikko, olen kuumeessa kuudetta päivää. Tiistai-iltana Samuli vei pikkuiset mummolaan hoitoon, siskon lapset menivät perässä. Eilisen ja tämän päivän olen sairastanut ikkunaremontin keskellä. Onneksi sekin on ohi. Samuli parka on saanut rataa aamusta iltaan.

Synkistä tunnelmista toisiin. Voisin nyt toteuttaa haasteen, jonka Tie on kevyt heitti minulle jo aikoja sitten. Tehtävänä oli kertoa kahdeksan asiaa, joita muut eivät minusta tiedä. Ehkä tietävät, ehkä eivät.

1. Eilen pakenin remonttia ja löysin ihanan lähikahvilan, sen nimi on Sävy.
2. Kaksi päivää sitten luin vihdoin Paul Austerin kirjan Sunset Park.
3. Kolme päivää sitten ajattelin että kuolen, jos ei joku tule hoitamaan lapsiani. Samuli vei heidät mummolaan, Olga oksensi matkalla.
4. Neljä päivää sitten laskin, että minulla on isäni puolelta 54 serkkua.
5. Viisi päivää sitten sairastin ja tunsin olevani hyvin kaukana kotoa.
6. Kuusi päivää sitten minua harmitti, etten voinut ottaa fagottia mukaan mummon juhliin. Sukulaisetkin kyselivät, mutta en oikein saanut rinkan ja kolmen lapsen lisäksi muuta vietyä.
7. Seitsemän päivää sitten sain muutamia valokuvausvinkkejä luontokuvaajasedältäni.
8. Kahdeksan päivää sitten täytin 33 vuotta. Se on sama syntymäpäivä kuin mummollani ja söimme suklaakakkua.

Viskaisen haasteen eteenpäin Puhti -blogin isoinpapulle, Villisyreeni -blogin Miralle ja Tila -blogin Heinille. Ottakaa kiinni!


Viimeiseksi vielä uusi ikkuna ja Samulin lakanasta taiteilema verhoasetelma. Aika hieno.

5 kommenttia:

 1. koppi! pitänee vähän aikaa funtsailla kuitenkin ;) mutta asiaan.myöhästyneet synttärionnittelut,onnea onnea! kauhistus kuinka kipeä oletkaan ollut,kuulostaa hurjalta- onneksi miehesi on ollut apuna ja mummo. voi että ja tuo reikä seinässä ja sinä kuumeessa siellä, mutta jos yhtään lohduttaa niin ikkuna on todella hieno! tykkään tykkään!vointeja sinne ja viikonloppuja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kunniasta :) Palaan asiaan! Jopa on sairaus siellä kun vieläkin jatkuu! Toivottavasti paranet pian! Kaunis tuo kahvilan nimi: SÄVY. Varmasti mahtavaa saada luontokuvaajalta vinkkejä. Ja syödä suklaakakkua :) En muistanutkaan ikääsi vai onko se ollut esillä, ONNEA!

  VastaaPoista
 3. Mira, funtsaa ihan rauhassa:) Ja kiitos:) Helpottaa pikku hiljaa, rauhallinen viikonloppu kun pikkuiset tulevat vasta huomenna.

  heini, ole hyvä:) Kahvilaan pitää palata vielä kameran kanssa, kaunista oli. Kuvausvinkit olivat hyvin yksinkertaisia minulle kameran automaattiasetusten käyttäjälle mutta oli mielenkiintoista seurata sedän omaa hommaa, hän näytti kuviaan ja teki hiukan jälkikäsittelyä. Ikääni en muista itsekään, pitkään kuvittelin täyttäväni 34:)

  VastaaPoista
 4. Hei,
  hävisiköhän edellinen kommenttini johonkin bittitaivaan tuuliin?!

  No, mukavan kahdeksan kohdan listan keksit! Minulla on Paul Austerin sama kirja lainassa, mutten ole vielä ehtinyt siihen tarttua. Toivottavasti sairastelusi on hellittänyt. Sairastaminen & lastenhoito on rankka yhdistelmä.

  VastaaPoista
 5. Hävisi varmaan.. Olisi kiva kuulla mitä tykkäät kun olet lukenut.. Tämä on rankkaa, ei voi muuta sanoa. Missä kiva kodinhoitaja jonka voi pirauttaa apuun? Muistaakseni lapsuudessani oli sellaisia...

  VastaaPoista