torstai 27. lokakuuta 2011

Syysruokia


Kun illat pimenevät ja ilmat kylmenevät tekee mieli saada ruokiin lisää makua.Tekee mieli keittää ja hauduttaa, antaa patojen porista. Yhtenä päivänä keitin kanalientä, tuli hyvä keitto. Viikonloppuna oli vieraita ja tein hapankaalipataa. Siihen tuli hapankaalia, sipulia, hunajaa, valkoviiniä, katajanmarjoja, porsaanlihaa ja bratwurstia. Pata hautui uunissa kaksi tuntia ja siitäkin tuli oikein maukasta.

7 kommenttia:

  1. kuulostaa hyvälle! mä keitin äsken riisihiutaleista puuroa 5 minuuttia ja lapset inhosivat sitä.. että silleen!

    Riikka

    ps. huomen näkeminen ok?

    VastaaPoista
  2. Ei täälläkään puuro maistunut sairaille. Huominen ok jos Olga ei ole kamalassa kuumeessa, yöllä oli mutta nyt se on ihan reipas ja lähdetään perhekerhoon..

    VastaaPoista
  3. Mulla ei oo ihan vielä pata-aika, mutta sen olen huomannut, että nyt on keittoaika. Keitän kaikenlaisia juuressosekeittoja, joihin tulee aina kunnon tujaus chiliä. Jotain sellaista tuntuu tarvitsevan nyt.

    Tykkään niin syksyisestä ruuanlaitosta.

    VastaaPoista
  4. tuo pata kuulostaa hyvältä! ja tulee niin hyvät keitot ku malttais keittää liemet ensin...

    VastaaPoista
  5. himalainen: Olen laittanut tosi vähän mitään muuta kuin jotain pikaista pitkään aikaan, nyt tuntuu että jaksaa taas keskittyä. Tekee mieli testata uutta.

    Mira: Kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
  6. Oi että, täytyykin jotain pataa kehitellä viikonloppuna.

    VastaaPoista