maanantai 12. syyskuuta 2011

Street art
Kaupungilla kulkiessa kannattaa pitää silmät auki.

9 kommenttia:

 1. sielläkin on ollut erilainen viikonloppu? toivottavsti mukava sairasteluista huolimatta! ihania juttuja huomaat siellä kaupungilla kulkiessasi! tuo alin kuva on hauska. mukavaa viikkoa sinnepäin!

  VastaaPoista
 2. Kivoja kaupunkikuvia, erilaisia, värikkäitä! Mitä tuossa alimman kuvan puussa roikkuu? Keinuja?

  VastaaPoista
 3. Niin kannattaa näköjään :) Aika magiat sävyt näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 4. Tampereella on Finlaysonin palatsin aitaan kehkeytynyt tilateideteos, joku laittoi parittoman hanskan aitaan ja nyt niitä on koko rivi, se on hauskan näköinen myös.

  VastaaPoista
 5. Mira: Mukavaa oli, täälläkin vanha ystävä lapsineen käymässä. Ja hauskaa viikkoa sinne myös.

  Tie on kevyt: Keinuja, Vanhasta kirkkopuistosta. Oli kivan näköinen puu, tuossa kännykkäkuvassa näkyy huonosti kun ei ollut kamera mukana.

  Kirjailijatar: Kiitos, kunnia siitä hipstamaticille johon alan jo kyllästyä mutta se on parempi kuin ei mitään silloin kun ei ole kameraa mukana.

  Kati: Sitten Tampereella on niitä rakastavaisten lukkoja siinä aidassa Kehräsaaressa, kesällä näin...

  VastaaPoista
 6. Se katukiveystaide ja kuva siitä on eri kivoja. Bloggaajanakin huomaa varmaan kaikenlaista paremmin kuin aiemmin.

  VastaaPoista
 7. heini: Ihan totta, oletko sinäkin huomannut saman? Kiinnitän ympäristööni nykyään enemmän huomiota. En varmasti viitsisi muuten vaan räpsiä kuvia ja haudata niitä koneelle, mutta aivan eri juttu kun voi jakaa löydöksensä heti ihmisille.

  VastaaPoista
 8. täällä käsi pystyssä myös! samaa mieltä ;)

  VastaaPoista
 9. Niin, kommunikointi on ainakin minulle suurin syy pitää koko blogia. Tietysti samalla tulee tallennettua muistoja itsellekin, mutta en kyllä tiedä mitä näille tapahtuu aikojen kuluessa?... Joten koko ajan minulla on sellainen olo, että perhemuistot pitäisi koota erikseen albumeiksi tms. Jos ehtisi. Sitä paitsi sinne tulisi tietty eri kuvat, ei näitä joilla on tarkotus kommunikoida ihmisten kanssa netissä vaan niitä mitkä ovat perheelle tärkeitä vielä vuosien päästä...

  VastaaPoista