perjantai 16. syyskuuta 2011

Lisää julisteita

Lisää julisteita. Rikun työpöydän päälle kiinnitimme kartan, pöytä pitäisi vielä siirtää nurkkaan kartan alle. Yläsängyn päälle kattoon tuli tähtikartta. Johanneksen sängyn päätyyn Muumeja. Sanon vihdoin  myös että tervetuloa Noomi. Hyvää viikonloppua kaikille, miten se viikko menikin niin äkkiä?

10 kommenttia:

 1. kylläpä rikun kelpaa, on niin hieno piirustus ja lukupaikka! hienoja julisteita taas! ihanaa viikonloppua sinne ja terkkuja sienimetsästä!

  VastaaPoista
 2. Niinpä, viikko hujahti!Ihanan iso maailmankartta, mistä löysit?Mä iloitsen kun toiseksi vanhin oli tänään osoittanut kunnollista keskittymiskykyä ja ohjeidenkuuntelukykyä tarhassa, ja mietin, että pitäisköhän sillekin joku OMA koulupöytä hommata, ettei tarvisi siskon kanssa jakaa..hmm..

  VastaaPoista
 3. Ihania julisteita..

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kartta, työpöytä etc. kokonaisuus! Alempien kuvien julisteiden/taulujen "maailmat" ovat varmasti lapselle ihanaa sadunomaista, mielikuvitusta ruokkivaa katseltavaa.

  VastaaPoista
 5. Mira: Kävinkin katsomassa, ai ai kun hyvältä näytti!

  Kati: Niin, kai sen lapsesta huomaa onko hän jo omaa puuhastelupaikkaa vailla... Minusta Riku on paikkansa ansainnut, kun on aina ollut kova piirtäjä ja tuhertaja ja vielä viime talvena putkiremonttievakossa sai tehdä hommansa keskellä lattiaa pötköttäen niin että perheenjäsenet hyppivät yli (ei ollut kamalasti lattiatilaa) tai sitten keittiön pöydällä jos siihen nyt sattui joskus mahtumaan tai pääsemään. Sääliksi jo kävi kun ne projektit olivat aina niin tärkeitä ja hienoja.

  Riikka: Kiitos ja see ya.

  heini: niin minäkin luulen, vai ovatko nuo juuri sitä mitä aikuinen luulee lapsen haluavan katsoa?... No ainakin minusta Muumit maailmassaan ovat mielikuvitusta ruokkivia.

  VastaaPoista
 6. Ja vielä Kati: Kaikki Akateemisesta paitsi Muumit Muumimuseosta Tampereelta.

  VastaaPoista
 7. Ottaisin tuollaisen työpisteen heti itselleni! Samaa ihmettelin minäkin; minne viikko hujahti?

  VastaaPoista
 8. Tie on kevyt: Samaa minäkin ajattelin kun näin sen huutonetissä, nyt näen siinä rohjakkeen jota ei toivottavasti tarvitse siirtää enää koskaan mihinkään :)

  VastaaPoista
 9. Tähän on kommentoitava muumien ylivallasta että aikoinaan, kun esikoinen ei ollut vielä tutustunut telkkariin tai kirjoissakaan muumeihin (päästiin muistaakseni 4-vuotiaaksi ilman telkkaria esikoisen kanssa), neuvolassa ikäkausitesteissä piti osata nimetä muumeja, ja meidän poika ei läpäissyt testiä!Onneksi mukava neuvolantäti tajusi, että kyse ei ole älykkyydestä, me vaan ei oltu muumi-innostuneita silloin.

  VastaaPoista
 10. Minäkin muistan jonkun neuvolan testin missä piti nimetä eläimiä joiden nimiä emme olleet koskaan opettaneet lapselle. Siinä sai vanhempi hävetä kasvatustaitojaan.

  VastaaPoista