maanantai 29. elokuuta 2011

Iltateellä
Ilta ystävillä Kalliossa, aika kivan näköistä vai mitä? Minua inspiroivat sekä kodin värit, valot ja asetelmat että uusi puhelin. Ilta venähti pitkäksi ja matkalla alkoi sataa kaatamalla, onneksi saimme sadetakit mukaan!

7 kommenttia:

 1. Ihastuin erityisesti ystäväsi kankaisiin. Kivat kuvat. Lapsikuvassa jossa Ben10-paita on jotakin oman lapsuuden 70-luvun tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 2. on mukavan näköinen koti on! mukavia värejä ja yksityiskohtia :) juu ja noi kankaat...

  VastaaPoista
 3. heini: Kankaat ovat hienot, tykkään varsinkin tuosta mustavalkoisesta. 70-luvun tunnelma tulee varmaan tuosta tuuletusräppänästä. Tai kukista. Tai patterista. Ja hipstamatic-kuvanlaadusta...

  Mira: Asukkaidensa näköinen koti.

  VastaaPoista
 4. oho, onpas meillä kivan näköistä! kiitos ihanasta seurasta ja kuvista <3

  VastaaPoista
 5. Niin on, annimansikka :)

  Kiva kun tulit lukijaksi, yritän penkoa kuvan haalarista tänään tai viimeistään huomenna (tänään hulinaa ja Johanneksen muskari illalla...) Soitellaan lauantaista!

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia, onko sulla retrokamerasovellus vai millä noi softaukset teit?Meillä on samanlainen lamppu kuin ekassa kuvassa, mutta oranssina. Kiva lamppu mutta ei valaise kunnolla :D Mä muuten meinasin ottaa sulle koulun pihasta kuvan, mutta en kehdannut aamulla kun se oli täynnä lapsia ja ajattelin et ne pitää mua jonais stalkerina. Mutta lupaanpa semmoisen vielä napata vaikka iltalenkillä :)

  VastaaPoista
 7. Minulla on uusi puhelin iphone mihin saa tuollaisen hipstamatic-ohjelman. Anni sanoi lampusta samaa, hän oli harventanut sisärenkaan nauhat niin että niiden väleistä pääsi enemmän valoa. Koskahan ole käynyt siellä koululla viimeksi, varmaan pääsiäisenä kun haimme pajunkissoja...

  VastaaPoista