keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Tamperelaiset

Eilen mukavan illanvieton päätteeksi sohvavanhuksemme sai ottaa vieraat vastaan lepoasennossa. Kuulemma uni maistui, vaikka alusta olikin, sanoisinko, hiukan möykkyinen. Loppulomakseen vieraat saivatkin käyttöönsä tuttaviemme kauniin, valoisan kodin. Usein asiat järjestyvät juuri sopivalla tavalla.

6 kommenttia:

 1. Hei hauskaa nähdä teidät kodissamme! Terkut mökiltä!

  Koti-ikävä tuli..

  Riikka

  VastaaPoista
 2. Meiläkin on sopivasti yksi lapsi leiri-elämää viettämässä, kun hänen sänkyynsä saatiin yksi vieraleva aikuinen :)

  Ihailen noita fagotin suukappaleita. TUnsin yhden fagotistin aikoinaan, joka rakasti suukappakeiden väsäämistä. Oli tehnyt siitä suorastaan taidetta.
  Ja yhden kontrafagotistin tunnen mutkan kautta. Kuulemma hänelle naureskeltiin orkesterissa että: " KOntrafagotti on niin iso soitin, ettei sitä soiteta, vaan ajetaan!"

  VastaaPoista
 3. Joo, traktori:) Noh, itse en ole vielä kokeillut että saanko enää edes ääntä koko toosasta.

  VastaaPoista
 4. Ja Riikka: Suuret kiitokset!!! Teillä on niin kaunista.

  VastaaPoista
 5. Tuo on niin mukavaa, kun asiat lutviutuvat. Tuntuu, että nykyään ihmiset vähemmän yöpyvät siskonpedeissä ja sohvilla. Muistan, kun lapsena nukuttiin eräällä mökillä yhdessä huoneessa vieri vieressä viisi ihmistä. Oli kivaa.

  VastaaPoista
 6. Joo, minäkin muistelen miten lapsena nukuttiin siellä sun täällä. Aikuisena olen huomannut, että monilta loppuu seikkailumieli viimeistään lasten synnyttyä. Onhan kaikki vähän hankalaa sen jälkeen...

  VastaaPoista