torstai 28. heinäkuuta 2011

Puistokirppis
Aamulla olin aika epäuskoinen kirppiksen ja uloslähtömme suhteen kun ukkonen jyrisi, vettä satoi kaatamalla ja olin aivan koomassa oksentavan tytön kanssa valvotun yön jälkeen. Päivällä taivas ja mieli kuitenkin kirkastuivat ja pyörähdimme pihalla. Puistokirppiksellä oli tälläkin kertaa leppoisa tunnelma. Oli väkeä, myyntivilttejä ja spontaanisti vaikkapa auton katolle tai nurmelle tuoleille putkahtanutta kahvitarjoilua. Poikkesimme vain mutta ehdin napata muutaman kuvan ja törmätä muutamaan tuttavaan. Muistoksi ostin keramiikkakulhon joka muutti keittiön pöydälle.

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Harmittaa, kun mekin olimme tuonne suunnistamassa, mutta ukkoset, sateet ja alkavat virustaudit muuttivat hyvät aikomukset=(

  VastaaPoista
 2. Kivaa oli tälläkin ja kivoja löytöjä myös tein. Mukava että hurjasta aamupäivästä huolimatta (siis sään puolesta) paikalla oli paljon porukkaa ja leppoisa meno.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa oli ja oli kiva nähdä. Nyt öitä ja huomiseen..

  VastaaPoista
 4. Jarna: En minäkään todella olisi jaksanut eilen yhtään kauempaa lähteä, mutta kun en jaksa mennä kirppisten luo niin kirppikset tulevat minun luo.

  mami: Ei törmätty, mitä löysit?

  Riikka: Samoin, yritetään päästä tässä lähtemään linjalle...

  VastaaPoista
 5. Onpa leppoisan näköinen tapahtuma :) Mukavaa viikonloppua mummolassa!

  VastaaPoista