sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Olgan ja äidin suosikkikirja

Nyt olemme jo kotona, mutta tässä vielä muistoksi kuvia mummolan suosikkikirjasta. Se on peräisin äitiyspakkauksesta 70-luvun lopulta. Aika idyllistä. Myöhään eilen kotiutuessamme minua odotti eteisessä teologisen tiedekunnan hyväksymiskirje. Akateeminen maailma, täältä tullaan.

9 kommenttia:

 1. Onnittelut!!
  Uusi vaihe elämääsi.
  Ihana, että loma oli ennen kirjettä, et olisi malttanut nauttia niin täysillä, vaan ajatukset olisivat askaroineet jo tulevissa haasteissa.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea opiskelupaikasta! Tosi hienoa!

  Tuo kirja tuo paljon muistoja mieleen. Harmi, kun omani on kadonnut aikoja sitten, mutta jokaisen kuvan kyllä muistan elävästi!

  VastaaPoista
 3. onnea! uutta erilaista arkea kohti. tuo kirja näyttää tutulta. en kuitenkaan lapsuudesta muista, niin ellei se ole vanhemmillani jossain tallessa...

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ja voi että toi kirja on ihana!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos teille kaikille!

  En ole vielä ratkaissut, että minne työnnän neljä pikkulasta ja yhden koululaisen joita minun pitäisi hoitaa vielä ensi talvi. Mutta yleensä asiat ratkeavat ja tämä varmaan niin että ensimmäinen vuosi yliopistossa menee ns. harakoille.

  VastaaPoista
 6. Onnea♥
  Ja usko minua:Asioilla on tapana järjestyä!

  VastaaPoista
 7. Puolivahingossa blogihyppelin tänne, ja kuinkas sattuikaan - minäkin olen aloittamassa teologisen. :) Toivottavasti tavataan!

  VastaaPoista
 8. Hei Hilla! Vasta huomasin että olit käynyt. Syksyllä nähdään... (En tiedä tosin pääsenkö vielä tänä syksynä paljon paikalle..)

  VastaaPoista