torstai 30. kesäkuuta 2011

Tänään kotimatkalla

Minun oli tarkoitus tänään postata kuvia Brakun leikkipuistosta viikon varrelta, mutta kotinurkilla törmäsimmekin tällaiseen festivaaliin ja Brakun kuvat jäivät odottamaan huomista. Torkkelinmäelle oli levittäytynyt valtava kirppis, aivan huikea tapahtuma. Pääsi yllättämään jopa kaupunkiasujan. Torkkelinmäen kenttä on siis aivan kotimme lähellä. Kuljemme tästä aina Rikun kanssa kotiin tullessamme, koska kesäiltaisin nurmelta saa helposti muovipussin täyteen pulloja ja tölkkejä. Olemme ottaneet tilaa haltuun perheen kanssa myös pelaillen ja aikaa viettäen, näin esimerkiksi.

Kiertelin ja katselin jonkin aikaa. Olen huomannut sellaisen seikan, että kameran hankittuani olen ostellut vähemmän tavaroita. Kotiin tullessa tuomisina on kuitenkin jotain uutta ja kaunista muistona kuluneesta päivästä, valokuvat nimittäin. Tänäänkään ei tehnyt mieli juuri mitään, kämppä on liian täynnä muutenkin. Täysin tyhjin käsin en kuitenkaan lähtenyt, tässä kahdenkymmenen sentin löytöni.

Nyt olen väsymyksestä sekaisin taloyhtiön kokouksessa istumisen jäljiltä ja kirjoittelen mitä sattuu. Sen vielä sanon, että hei Jarna, kiva kun liityit lukijaksi ja Minttu! Onpa kaunis kuva sinulla. Hyvää yötä ja huomiseen.

12 kommenttia:

 1. mukavan näköistä helsinki kesää! hei, minäkin kävin tänään kirpputorilla ja tein kahdenkymmenen sentin ostokset ;)

  VastaaPoista
 2. Kas, sepäs sattui. Mitä löysit?

  VastaaPoista
 3. ooh! ei uskoisi Suomeksi tuollaisia näkymiä. vau. asuttepa te kivalla alueella.

  VastaaPoista
 4. Niin minäkin eilen ajattelin:) Esittelin kuvia erityisen mielelläni, koska joskus puistossa on jopa ellainen ördäysmeininki kesällä että ärsyttää. Silloin huomaa että Suomessa ollaan. Siksi puhuin myös "tilan haltuun ottamisesta", kun joskus tuntuu että sekaan meneminen vaatii lapsiperheeltä erityistä sellaista.

  VastaaPoista
 5. Mä meinaan pyörtyä noihin kuviin! Ihanaa! Oi kirppis! Oi sello, sitra! Oi värikkyys! Oi kallio, oi Torkkelinmäki!

  Ja aiemmin toi karhupuisto.

  Saan nostalgia-ja kaipaushalvauksen täällä :)

  VastaaPoista
 6. Voi, että kun ei lähdetty mukaan.. Aivan mahtavalta näytti.

  Riikka

  VastaaPoista
 7. isoinpapu: Sun pitäisi tehdä joku nostalgiatrippi Kallioon. Ja hauskoja juhlia!

  Riikka: Niinpä. Onneksi tapahtuma järjstetään ainakin huhujen mukaan tästä lähin kuukausittain.

  VastaaPoista
 8. TUONNE! Näyttää elävältä ja monipuoliselta. Ilmeisesti sinne sai ihan ilmaiseksi laittaa "pöydän" pystyyn? Kerro toki, jos tuollaista on uudelleenkin, niin polkaisen junalla paikalle.

  VastaaPoista
 9. Joo, minä kuulin tästä ohimennen puistossa mutta kuulemma tämä oli järkätty facebookin kautta (missä itse en ole.) Kerron kyllä jos kuulen seuraavasta. Osallistuminen oli käsittääkseni ilmaista.

  VastaaPoista
 10. Ja vielä: tämän päivän hesarissa oli tästä jotain.

  VastaaPoista
 11. Hei! Kirppari järjestetään seuraavan kerran muistaakseni 28.7 (tai jotain sinne päin). Tällä kertaa pitäisi minunkin päästä mukaan. Kivalta näytti nimittäin!

  VastaaPoista