torstai 23. kesäkuuta 2011

Juhannuspojat

Meillä on kaksi juhannuspoikaa. Molemmat ovat syntyneet juhannuspäivänä, vaikka päivämäärät eroavatkin kolmella päivällä. Se tekee meidän keskikesästä melkoisen festarin, kun synttäreitä vietetään sekä oikeina päivinä että juhannuspäivänä ja vielä myöhemmin kavereiden kanssa. No, näistä kun selvitään niin seuraavan kerran juhlitaan sitten jouluna.

Arvatkaa kuinka monta vuotta minä täytin tänään!

Äitikin sai lomanaloittajaislahjan.

 Näin herkän synttärikutsun Riku piirsi yhdelle kivalle tytölle.

Ja vielä:
Hyvää juhannusta kaikille!

7 kommenttia:

 1. paljon onnea syntymäpäivä sankareille ja suloiselle äidilleen!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos:) Ja hyvää keskikesää.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea pojille! Kiva oli löytää blogisi ja nähdä kuvia tutuista lapsista ja entisisiltä kotikulmilta. Ikävöimme vielä kovasti välillä Kallioon, vaikka olemme asuneet täällä Seinäjoella jo yli vuoden ja uusi kotimmekin valmistuu vähitellen. Paljon terveisiä sinulle ja perheellesi! t. Ulla (Vilman, Elsan ja Niilon äiti)

  VastaaPoista
 4. Heippa, onpa kiva kuulla teistä!! Olemme tavanneet viimeksi varmaan silloin kun Niilo oli mahassa... Kiinnostaisi myös nähdä että miltä se teidän porukka nykyään näyttää. Kiva että olit täällä ja hyvää juhannusta.(oletteko käyneet Helsingissä sitten kun viimeksi?)

  VastaaPoista
 5. Kyllä me aina silloin tällöin käymme Helsingissä ja aina yleensä pyörähdetään myös Bragullakin. Varmasti tässä kesän aikanakin tulemma käymään.

  VastaaPoista
 6. Vihjaise kun olette tulossa, kiva olis nähdä. Me olemme useimmiten täällä. Semmoisen muistin vielä, että olenhan nähnyt kaikki kolme lasta maripaidat päällä suloisessa joulukorttikuvassa brakulla.

  VastaaPoista
 7. Lähdemme tänään ajelemaan Helsinkiin. Torstaina tai perjantaina tarkoitus pyörähtää Bragulla. Toivottavasti nähdään!

  VastaaPoista